Täyslaidallinen! Ex-maajoukkuehyökkääjä tyrmää Usain Boltin mahdollisuudet jalkapallouraan: "Farssi"

Usain Bolt debytoi australialaisessa futisjoukkueessa 0:30

Usain Boltista ei ole luomaan jalkapallouraa, lataa Irlannin jalkapallomaajoukkueen entinen hyökkääjä Andy Keogh.

Ylälaidan videolla kuvaa Boltin edesottamuksista Central Coast Marinersissa.

Pikajuoksun jättänyt jamaikalaislegenda Bolt on ollut koeajalla Australian pääsarjassa pelaavan Central Coast Marinersin riveissä, ja seura on tarjonnut Boltille jo ammattilaissopimusta.

Australian liigassa Perth Glorya edustava Keogh lyö kuitenkin Boltia kovalla kritiikillä. Irlannin maajoukkueeseen vuosina 2008–2012 kuuluneen hyökkääjän mukaan Boltin ensimmäinen kosketus on "kuin trampoliini". Keogh ei sanalla sanoen luota Boltin mahdollisuuksiin luoda kunnollista jalkapallouraa.

– En usko, että hän pystyy tekemään sitä, Keogh sanoi Off The Ball -sivustolle.

– Hän on näyttänyt hiukan potentiaalia, mutta se on kuin potku niiden ammattilaisten hampaisiin, jotka ovat liigassa. Markkinoinnillisesta näkökulmasta tämä on hienoa, mutta jalkapalloilun perspektiivistä farssimaista.

– Jos on joku, joka aidosti ajattelee, että hän olisi hyvä lisä jalkapallossa, hänen ei pitäisi olla siinä asemassa, jossa noita päätöksiä tehdään, irlantilainen paalutti.

Boltin peliesitykset harjoitusotteluissa eivät ole toistaiseksi vakuuttaneet Marinersin manageri Mike Mulveytä. Mulveyn mukaan nykyvireessään Bolt ei olisi sopimuksen arvoinen lisä joukkueeseensa. Seuran mielestä Bolt on kuitenkin kehittynyt tasaisesti, minkä ansiosta australialaisjoukkue haluaisi palkita jamaikalaisen sopimuksella.

Lue myös:

    Uusimmat