Zlatan Ibrahimovicin hulvaton vierailu James Cordenin talk show'hun – pääsi esittelemään vähemmän tunnettuja taitojaan

Los Angeles Galaxyn paidassa pelaava ruotsalaistähti Zlatan Ibrahimovic on tehnyt itseään tunnetuksi Yhdysvalloissa sekä jalkapalloviheriöillä, että sen ulkopuolella. Hän vieraili suositussa James Cordenin "The Late Late Show'ssa".

Kuvan videolla Zlatan Ibrahimovicin hattutemppu.

Ibrahimovic on pelannut MLS:ssä 22 ottelua, joissa hän on viimeistellyt 22 maalia ja antanut 6 maalisyöttöä. Tämän lisäksi on hän tullut tunnetuksi hulvattomista vierailuistaan perinteisissä amerikkalaisissa talk show'issa.

Brittijuontaja Corden oli lanseerannut vieraansa kunniaksi "Osaako Zlatan" nimisen leikin. Ruotsalaisen oli suoritettavanaan erilaisia tehtäviä.


Ensimmäisenä haasteena oli, että Ibrahimovicin tuli kertoa kolme henkilöä Kardashianin perheestä. Hän onnistui siinä. Mielenkiintoisin haaste kuitenkin oli se, että osaako ruotsalainen suositun tanssiliikkeen "the flossin". Ibrahimovicilta sujui flossaus, mutta tanssiesityksen hän nosti esiin oman huolenaiheensa.

– Lapseni eivät tule olemaan iloisia tästä, heidän mielestään olen surkea flossauksessa, Ibrahimovic sanoi.

Viimeiseen tehtävään osallistuivat Ibrahimovicin lisäksi myös Corden, sekä ohjelman toinen vieras näyttelijä Rosamund Pike. Jokaisen tuli laittaa suu täyteen vaahtokarkkeja, ja sanoa "Zlatan Ibrahimovic". Tempussa onnistuivat molemmat vieraat, mutta Cordenilla oli suuria vaikeuksia suorituksessaan.

Corden yritti saada myös Ibrahimovicia liittymään hänen suosikkiseuraan, West Hamiin.

– Se tulee tapahtumaan, me hoidamme asian, sanoi Corden Ibrahimovicin twiitissä.

Ibrahimovic vastasi tavoilleen tutulla tavalla.

– Ystäväni James haluaisi minun tulevan West Hamiin, mutta en usko, että heillä on varaa minuun. Nostakaamme ensiksi James Corden Show'n katsojalukuja, Ibrahimovic vastasi. 

LA Galaxy pelaa runkosarjan viimeisen ottelunsa kotonaan sunnuntaina Houstonia vastaan. Joukkue tarvitsee ottelusta voiton edetäkseen pudotuspeleihin.

Lue myös:

    Uusimmat