Täysin uusi Skoda Octavia esitellään tänään – suora lähetys klo 20 alkaen

Skoda julkaisi ensimmäiset kuvat tulevasta Octaviasta 0:20
Skoda julkaisi konseptiluonnoksia tulevasta Octaviasta.

Skodan uuden sukupolven Octavia esitellään tänään maanantaina Prahassa. Suora lähetys tilaisuudesta käynnistyy iltakahdeksalta Suomen aikaa. Voit seurata lähetystä artikkelin lopusta löytyvältä videolta.

Octavia on Skodan tärkein ja myydyin malli. 60-vuotista taivaltaan tänä vuonna juhlistava Octavia saa juhlavuodelleen komean kruunun, kun mallin seuraava sukupolvi esitellään marraskuussa.

Uusi Skoda Octavia on kasvanut sekä pituutta että leveyttä. Muutokset näkyvät niin väljempinä oltavina matkustamossa kuin myös aiempaa suurempana tavaratilana.

Skodan pääjohtaja Bernhard Maier hehkuttaa uuden Octavian olevan tilavampi, käytännöllisempi ja turvallisempi kuin edeltäjänsä – kuten olettaa sopiikin.

– Kuuden vuosikymmenen myötä Octavia on ratkaisevasti vaikuttanut yrityksemme ja automerkkimme kehitykseen. Olen täysin vakuuttunut, että uusi sukupolvi lunastaa paikkansa positiivisen kehityksen jatkamisessa, Maier sanailee Skodan tiedotteessa.

Ensimmäiset Octaviat valmistuivat Mladá Boleslavin tehtaalta vuoden 1959 alussa. 1990-luvun puolivälissä ensimmäinen nykyajan Octavia-sukupolvi jatkoi suositun perheautomallin historiaa.

Tähän mennessä Skoda on valmistanut kaikkiaan yli 6,5 miljoonaa Octaviaa. Noin joka kolmas myyty Skoda on Octavia.

Voit seurata suoraa lähetystä alta kello 20 alkaen.

Lue myös:

    Uusimmat