Taylor Swift villitsee – huippupelaaja-suhdehuhuilla jo järisyttävä vaikutus

Travis Kelce tekee touchdownin Kansas CIty Chiefsille – hänen paikalle kutsumansa poptähti Taylor Swift juhlii villisti 1:19
Näin Taylor Swift juhli hiljattain villisti Travis Kelcen Kansas CIty Chiefsille tekemää touchdownia.

Yhdysvaltalainen musiikkitähti Taylor Swift on villinnyt Pohjois-Amerikassa myös jalkapallokatsomot. Swiftin huhutaan seurustelevan NFL-seura Kansas Cityn hyökkääjän Travis Kelcen kanssa ja hän on seurannut katsomossa joukkueen kahta viime peliä.

Swiftin kiinnostus amerikkalaiseen jalkapalloon on kiihdyttänyt Kansas Cityn otteluiden lipunmyyntiä, nostanut television katsojalukuja, ja Kelcen fanipaitojen kauppa on kasvanut fanituoteyrityksen mukaan yli 400 prosentilla.

Sunnuntaina Swift todisti New Jerseyssä Kansas City Chiefsin 23–20-voittoa New York Jetsistä stadionin vip-aitiosta yhdessä tähtinäyttelijöiden Blake Livelyn, Ryan Reynoldsin ja Hugh Jackmanin kanssa. Edellisviikolla hän seurasi peliä Kelcen Donna-äidin kanssa.

Swift ja Kelce eivät ole vahvistaneet huhuttua seurustelusuhdetta.

– Haluan kunnioittaa meidän molempien elämää, Kelce väisti seurustelukysymykset viikonvaihteessa julkaistussa podcastissa.

Samalla Kelce totesi Chiefsin saavuttaneen 12-kertaisen Grammy-voittajan faneista (Swifties) uuden kannattajajoukon.

– Vaikuttaa siltä, että myös swiftieistä on tullut osa Chiefsin kuningaskuntaa, Kelce huomautti.

NFL-liiga ja NBC-televisioyhtiö ovat jo hyödyntäneet Swiftin kiinnostusta amerikkalaiseen jalkapalloon. Sunnuntain jalkapallolähetyksen markkinoinnissa hyödynnettiin Swiftin laulun Welcome to New York (tervetuloa New Yorkiin) sanomaa.

Toukokuussa Swift esiintyi New Jerseyn MetLife-stadionilla kolmessa loppuunmyydyssä konsertissa yli 217 000 katsojalle.

Lue myös:

    Uusimmat