Taylor Swift sai urheilutähden kyyneliin

Tenniksen naisten maailmanlistan ykkönen Iga Swiatek liikuttui saatuaan Taylor Swiftiltä käsinkirjoitetun kirjeen. 

Puolalainen Swiatek voitti viime viikonloppuna Ranskan avointen mestaruuden, joka oli hänelle jo kolmas perättäinen ja kaikkiaan neljäs. Sen jälkeen Swiatek oli torstaina suosikkiartistinsa Taylor Swiftin konsertissa Liverpoolissa.

Swiatek sai lisäksi musiikin megatähdeltä käsinkirjoitetun kirjeen, jota hän väläytti X:ssä. 23-vuotias puolalainen näyttää kyynelehtivän.

– Kyllä, itkin monta kertaa show'n aikana. Kyllä, se oli uskomatonta. Olet upea, Taylor Swift, Swiatek kirjoitti kuvan yhteyteen.

Swift on aloittanut kirjeen Swiatekin etunimellä Iga ja näyttää onnittelevan tätä Ranskan avointen voitosta. Koko teksti ei kuvasta paljastu.

Swiftin musiikki auttoi teininä

Swiatek on aiemmin kerronnut kuunnelleensa Swiftin musiikkia jo "elämästä hämmentyneestä" teininä. Swiatek sanoi, että sitä kuunnellessaan hän ei tuntenut oloaan yksinäiseksi.

– Lisäksi opin englantia kuuntelemalla hänen kappaleitaan, joten hän oli aina tavallaan lähellä minua, Swiatek kertoi vuosi sitten.

Swiatekilla on grand slam -turnauksista neljän Ranskan avointen mestaruuden ohella yksi mestaruus Yhdysvaltain avoimista vuodelta 2022. Puolalainen on pitänyt naisten maailmanlistan ykköstilaa yhtäjaksoisesti huhtikuusta 2022 eteenpäin.

Lue myös:

    Uusimmat