Täydellisen naisen kirja tihkuu paljastuksia pettäjäpuolisosta, lue!

Beverly Hillsin täydelliset naiset -sarjasta tuttu Brandi Glanville julkaisi hiljattain paljastuskirjan, jossa räväkkä neito paljastaa yksityiskohtia avioeroonsa johtaneesta pettämiskohusta.

Aviomiehensä Eddie Cibrianin laulaja LeAnn Rimesille menettänyt Brandi Glanville paljastaa kirjassaan Drinking & Tweeting & Other Brandi Blunders, milloin tajusi ensimmäisen kerran miehellään olleen suhde. Glanville oli tuolloin tuplatreffeillä miehensä ja Rimesin sekä Rimesin silloisen aviomiehen, Dean Sheremetin, kanssa.

"Ja tämä nainen, jonka olin juuri tavannut, käytti enemmän aikaa miehelleni flirttailuun kuin omansa huomioimiseen. Ja Dean söi sushinsa, nauroi oikeissa kohdissa ja esitti, ettei nähnyt sitä, mikä oli suoraan hänen edessään."

Glanville kertoo kirjassaan, miten illan edetessä Cibrianin ja Rimesin suhde kävi hänelle erittäinkin selväksi.

"Kun myöhemmin samana iltana LeAnn kömpelösti veti aviomieheni (ei omaansa!) lavalle laulamaan kamalaa karaokeversiota Sonnyn ja Cherin I Got You Babe -laulusta, menetin melkein malttini... Oliko hän tosissaan? Minusta tuntui kuin olisin ollut hämärän rajamailla."

Glanville otti asian puheeksi myös Sheremetin kanssa, joka ei kuitenkaan ottanut asiaan kantaa.

"Se kertoi minulle melkeinpä kaiken, mitä minun pitikin tietää. Hän tiesi sen myös, mutta kuten ei minullakaan, ei hänelläkään ollut muita todisteita kuin vaistonvarainen tunne ja hän päätti olla huomioimatta sitä toistaiseksi."

Glanville paljastaa kirjassaan myös nolon kohtauksen, joka vakuutti naisen uudelleen siitä, että häntä petettiin.

"LeAnn oli "vahingossa" sotkenut kakun kuorrutusta paidalleen (hän oli silloin isokokoisempi ja täysin lattarintainen) ja kysyi aviomieheltäni – tajuamatta, että seisoin heidän takanaan – josko hän haluaisi nuolla sen pois. Tämä nainen kysyi aviomieheltäni, haluaisiko hän syödä sen kuorrutussotkun, jonka hän oli pudottanut olemattomalle rintamukselleen? Hänkään (Cibrian) ei ollut huomannut, että olin siellä ja hän nauroi ehdotukselle nälkäisin silmin."

Illalla nähtävässä, Beverly Hillsin täydelliset naiset -sarjan toisen tuotantokauden toisessa muistelujaksossa ruoditaan Brandin räväkkää käytöstä ja pukeutumista, Cibrianin moottoripyörien renkaiden puhkomista sekä Kylen ja Kimin tulista sisarussuhdetta ja jälkimmäisen päihderiippuvuutta. Adriennen ja Brandin välit ovat tulehtuneet ja Lisa puhuu suunsa puhtaaksi. Camille puolestaan paljastaa, mitä tuntee ex-miestään ja erästä nuorta – upeat vatsalihakset omaavaa – urhoa kohtaan. Taylor avautuu kipeästä kokemuksestaan ja siihen liittyvistä hämäristä olosuhteista.

AVAlla 7.2.2013 klo 22:30

Jäikö edellinen jakso näkemättä? Katso jakso Katsomosta!


LUE MYÖS:


AVA

Lähde: Celebitchy

Kuva: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja