Masked Singer Suomi -kisan pronssisijan vei kaikkien tuntema juontaja – teki tärkeän oivalluksen matkan aikana

5:06
Katso videolta, kuka julkisuuden henkilö paljastuu Pakkashahmon takaa!

Masked Singer Suomi -ohjelma huipentui lauantaina 19.12. jännittävään finaaliin, jonka päätteeksi kruunattiin kolmanneksi, toiseksi sekä ensimmäiseksi kisassa tulleet hahmot. Ennen kaikkea katsojat pääsivät vihdoin näkemään, ketkä suomalaisjulkkikset ovat hahmojen takana.

Masked Singerin jännittävä toinen kausi tuli päätökseensä lauantaina 19.12. MTV3-kanavalla. Tapahtumarikkaan kauden päätteeksi kruunattiin pronssisijalle, hopeasijalle sekä voittajaksi sijoittuneet hahmot ja julkisuuden henkilöt näiden hahmojen takana. 

Pakkanen on yllättänyt kerta toisensa jälkeen tuomarit kuin katsojatkin muuntautumiskyvyllään. Hän on osannut heittäytyä rooliinsa täysillä ja hämmentänyt pakkaa juuri oikeilla hetkillä. Finaalijaksossa yleisö äänestää Pakkasen pronssisijalle ja hän joutuu riisumaan maskinsa aivan kalkkiviivoilla. 

Tuomarit Maria Veitola, Janne Kataja, Jenni Kokander sekä Christoffer Strandberg arvailevat, että maskin takana olisi suomalaisten rakastama juontaja ja näyttelijä Mikko Leppilampi

– Ajatelkaa, jos voisi ottaa näkymättömyyspillerin, niin tämä oli se. Minäkin täytän jatkuvasti tilaa sillä, että osallistun, puhun ja ehdotan ja puutun. Nyt olin vaan paikallani ja annoin ammattilaisten tehdä työnsä. Ja se, että sen kautta saa arvostusta...Yritän kaikkeni, että tästä jää minulle jotain käteen, mies sanoo. 

Katso videolta osuvatko veikkaukset oikeaan!

Lisää Masked Singer -viihdettä on tarjolla puolella: Masked Singer USA:n 2. tuotantokausi on alkanut mtv-palvelussa. Jaksoja julkaistaan kaksi viikossa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja