Mainos

Täydellinen opetus: Mies aneli naista ottamaan jälkiehkäisypillerin – viesti meni väärään numeroon

Jokaiselle on varmasti joskus käynyt pieni vahinko, kun tekstiviesti tai puhelu on mennyt väärään numeroon. Vahinko on toki sitä ikävämpi, mitä henkilökohtaisempaa aihetta viesti käsittelee. Eräs mies päätyi viestittelyineen varoittavaksi esimerkiksi.

Eräs mies lähetti viestin Lucy-nimiselle tytölle käskien tätä ottaa jälkiehkäisypillerin. Valitettavasti viesti menikin väärään numeroon, mutta kesti hetken ennen kuin asia valkeni miehelle.

Imgur-kuvapalveluun vuosi sitten ladatusta viestiketjusta käy ilmi viestittelevän miehen totaalinen romahdus – ja tarinan opetus: kannattaa käyttää kondomia.

Täydellinen vedätys

Mies pyytää ensimmäisissä viesteissä tyttöä ottamaan jälkiehkäisypillerin, koska ei kirjoittamansa mukaan vain voi saada lasta. ”Tyttö” vastaa, ettei pääse hakemaan pilleriä, mutta kaikki kyllä järjestyy. Hän tekisi raskaustestin loppuviikosta ja ilmoittelisi asiasta sen jälkeen – ja muistuttaa, että ensi kerralla heidän tulisi käyttää ehkäisyä.

Mies alkaa jo hermostua ja tarjoutuu viemään Lucyn hakemaan pilleriä. Hän kertoo olevansa hyvin stressaantunut ja anelee tyttöä ottamaan pillerin. Vastauksen mukaan tyttö ei ole kotona, ja hän vakuuttelee kaiken sujuvan hyvin.

Viestittelevä mies on hermoromahduksen partaalla: hän kertoo jo itkevänsä ja olevansa aivan palasina. Hän sanoo hyppäävänsä autoon ja hakevansa tytön sieltä, missä hän on.

"Sanoit kerran, että rakastat minua, ajattele miltä sinusta silloin tuntui. Pliis, älä tee tätä, se on vain yksi tabletti", mies kirjoittaa.

Vastaus tulee, mutta se ei varmasti ole yhtään sitä, mitä mies olisi voinut odottaa. Viesti on varustettu kuvalla, jossa viisi nuorta miestä istuvat ruokapöydän ääressä peukut pystyssä.

"Piristy veli, hän ei ehkä ole kuitenkaan raskaana. Hän ei voi rakastaa sinua, jos antoi sinulle väärän numeron. Ensi kerralla käytä ehkäisyä", kirjoittavat miehet.

Jos viestiketju ei näy, voit katsoa sen täältä.

Viestiketju on ladattu Imguriin SendMeASelfie-nimisen käyttäjän toimesta. Kaveriporukan vedätys ainakin opetti miehelle, että kannattaa käyttää kondomia, jos ei halua saada lapsia.

Lähteet: Imgur, Kidspot

***


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.