Mainos

Tavoitteletko sileitä ja täyteläisiä huulia? Ota tämä kauneudenhoitotuote avuksi

Meikkejä ja muita kauneudenhoitotuotteita käytettäessä rajat on tehty ainoastaan rikottaviksi. 

Olemme jo oppineet, että poskipunaa voi yhtä hyvin käyttää niin huulipunana kuin luomivärinäkin. Mutta tiedätkö, miksi asiantuntijat suosittelevat nyt silmänympärysvoiteen lisäämistä huuliin?

Kosteuttaa ja ennaltaehkäisee juonteita 

Iho huultemme ympärillä on hyvin samankaltainen kuin silmiemmekin ympärillä, eli siis äärimmäisen herkkä. Lisäksi huulissa ei ole lainkaan talirauhasia, jotka pitävät kasvomme muut alueet kosteutettuna.

Nämä kaksi kasvojemme kohtaa ovat samalla myös niitä kohtia, joihin juonteet ja rypyt ilmestyvät ensimmäisinä. Miksi emme siis käyttäisi niiden hoitamiseen samaa tuotetta? 

Aktiivisia ainesosia sisältävän silmänympärysvoiteen käyttö huulien ympärillä ennaltaehkäisee ajan kanssa ilmestyviä juonteita ja tekee huulistasi ihanan pehmeät ja kosteutetut. Silmänympärysvoiteiden lisääminen huulille on hyvin turvallista, sillä ne on testattu sopimaan kasvojemme herkimmillekin alueille.

Jos kalliin silmänympärysvoiteen käyttäminen huulirasvana epäilyttää, lisää voidetta edes hieman nenän ja ylähuulen väliselle alueelle ja suun ympärillä oleviin juonteisiin. Kiität tästä tavasta itseäsi myöhemmin.

Tiestikö, että huulikiilto on helppo tehdä myös itse?


Lähde: MarieClaire  

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.