Tauskista taas isä: Seuraavan jälkeen housut jalkaan

Laulaja Tauski Peltosesta tuli torstaina kuudennen kerran isä.

Laulaja Tauski Peltosen tuleva ex-vaimo Henna Peltonen synnytti pariskunnalle pojan torstaina. Myrskyisän suhteen läpikäyneellä parilla on parhaillaan ero vireillä.

– Lapsen saaminen on aina upeata, rakastan kuitenkin lapsia hirveästi ja haluan viettää heidän kanssa aikaa. Odotan vaan koska tulisin isoisäksi, mutta kun en meinaa millään tulla, niin pitää itse tehdä vielä lapsia, Tauski nauraa.

Lapsistaan ylpeä Tauski ei välitä siitä, että hänen useista ex-vaimoista ja lapsista kuittaillaan. Mies heittää lasten hankkimisestaan huumoria.

– Olen joskus heittänyt vitsillä, että nuorimmat lapset käyvät päiväkerhossa, vanhemmat yökerhossa ja isä AA-kerhossa. Hyvissä tunnelmissa jossain matkalla varrella olen myös maininnut, että pitääkö yhden miehen tehdä kaikki lapset. Isoisäni Kalle Peltonen kasvatti seitsemän lasta yksin. En voi olla isoisääni heikompi mies, joten sitten kun olen tehnyt seitsemän lasta, vedän housut jalkaan.

Synnytyksestä Tauski sai tiedon Hennalta tekstiviestillä. Mies ei kuitenkaan ehtinyt osallistua synnytykseen. Laulaja kertoo olleensa kuudesta lapsestaan kolmen synnytyksessä mukana.

– Oli minun alun perin tarkoitus mennä tähänkin synnytykseen, mutta tässä nyt on ollut erinäistä säätöä siitä. Viime viikon perjantaina oltiin vielä tosi hyvissä väleissä Hennan kanssa, mutta sunnuntaina sitten tapahtui jotain. Olin torstaina studiolla laulamassa siihen aikaan, kun poika syntyi. En olisi ehtinyt paikan päälle kuitenkaan, Tauski kertoo.

"Lapsen hoidosta ei vielä sovittu"

Henna jätti avioerohakemuksen keväällä ja Tauskilla ja Hennalla on meneillään avioeron harkinta-aika. Lopullista eroa Henna voi hakea marraskuussa.

– Henkisellä puolella päätökset erosta on tehty. Henna haluaa saattaa eron loppuun asti ja minulle se on tosi ok. Kyllä tämä ero tulee tässä pysymään ja olen Hennan kanssa samoilla vesillä, että me emme pysy saman katon alla.

Mitä Tauski ja Henna ovat sopineet lapsen hoitamisesta?

– Vielä ei ole lapsen hoidosta sovittu mitään, mutta ensimmäinen vuosi menee varmaan niin, että pieniä tapaamisia silloin tällöin. Pienen vauvan hoitaminen näin hektisessä elämässä on hankalaa. Pitää järjestää kuitenkin aikaa, että normaalitapaamiset toimivat ja meidän aikuisten pitää yrittää säilyttää välit.

Uutta levyä työstävä Tauski ei vielä perjantainakaan ehdi nähdä nuorinta poikaansa, mutta pyrkii tapaamaan vastasyntyneen lauantaina.

– Ikävä kyllä en ole nähnyt lasta, minulla on ollut ihan järkyttävä kiire. Perjantaina on keikka Naantalissa, mutta lauantaina on vapaa päivä, joten sitten aion ottaa lapsen äitiin yhteyttä.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat