Mainos

Tätä miehet haluavat treffikumppaneiltaan!

Mikä fyysinen piirrä viehättää miestä eniten, kun hän tapaa uuden naisen ensitreffeillä? Tietenkin naisen hymy, paljastaa kyselytutkimus.

Ensitreffeillä kannattaa työntää hermostuneisuus ja jännitys taka-alalle ja virittää levein hymy kasvoille, sillä siihen miehet ihastuvat, kertoo femalefirst.co.uk:n tuoreen tutkimuksen tuloksista.

Ensimmäisillä treffeillä ei ole niinkään suurta merkitystä sillä, mitä sinulla on päälläsi, vaan sillä kuinka viestität treffikumppanillesi, että viihdyt hänen seurassaan ja iloitset yhteisestä ajasta. Lämmin hymy murtaa korkeimmatkin suojamuurit.

British Dental Health Foundationin teettämästä kyselystä selviää, että suurin osa miehistä ja naisista pitää hymyilyä ensitreffeillä erittäin tärkeänä onnistumisen mittarina.

Näitä asioita hymy viestittää

- Hymy kertoo, että olet avoin ja antelias ihminen.

- Hymy viestii, että haluat tehdä toisen ihmisen iloiseksi ja onnelliseksi.

- Viestität olevasi kiinnostunut hänestä, mikä auttaa treffikumppania rentoutumaan ja olemaan itsevarmempi. Hymy auttaa toista ihmistä olemaan oma itsensä.

- Jos et saa hymyysi vastakaikua, seuraavia treffejä ei taida olla tulossa. Hymy on harmiton tapa selvittää, mitkä keskinäiset tunteenne ovat.

- Leveä hymy ja suora katsekontakti vie jalat alta!

MTV3/Helmi

Lähde: femalefirst.co.uk

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.