Tästä kaupungista tulevat maailman komeimmat miehet!

Matkasivusto Travelers Digest on nimennyt kaupungin, josta tulevat parhaimman näköiset miehet. Taakse jäivät muun muassa kulttuurin mekan New Yorkin komistukset.

Online-matkaopas ja -lehti Travelers Digest nimesi kaupungin, josta tulevat maailman komeimmat miehet. Suomalaiset saavat taas yhden syyn lisää kadehtia ruotsalaisia – kaupungiksi valittiin nimittäin Tukholma. Viidennelle sijalle jäi Buenos Airesin, neljännelle Lissabonin, kolmannelle Amsterdamin ja toiselle New Yorkin kaksilahkeiset.

Julkaisu perusteli tukholmalaisten miesten olevan esteettisesti miellyttäviä, sillä heillä on hyvin rakentuneet, hienot kasvonpiirteet ja he ovat poikkeuksellisen pitkiä. Esimerkkinä sivusto mainitsi Tukholmasta kotoisin olevan, 193-senttisen True Blood -sarjan tähden Alexander Skarsgårdin (kuvassa).

– Tavallisesti tukholmalaismies on moitteettomasti pukeutunut muotinukke, joka todella suo itsensä nauttia elämän hienoimmista asioista – aina ruuasta muotiin, kulttuuriin ja perheeseen. Kun olet valloittanut tällaisen elegantin herrasmiehen sydämen, hän sitoutuu sinuun loppuiäkseen. Mikä voi olla vastustamattomampaa, sivusto toteaa.

Tukholma tuli myös toiselle sijalle, kun listattiin kaupunkeja, josta tulevat maailman kauneimmat naiset. Ensimmäisen sijan sai Ukrainan pääkaupunki Kiova. Viiden parhaimman joukkoon pääsivät myös New York, Buenos Aires ja Bulgarian pääkaupunki Sofia.

MTV3/Helmi

Lähde: Digitalspy.co.uk

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja