Tästä 2,5 miljoonan euron autolahjasta aika moni vaimo tai aviomies olisi kateellinen – Google–pomo osaa hemmotella

Googlen johtaja ja autoharrastaja Benjamin Sloss osti vaimolleen lahjan, josta tavalliset tallaajat voivat vain unelmoida.

Auto.ferrari.com-sivuston mukaan Sloss vei vaimonsa syntymäpäivän kunniaksi ajamaan Italiassa sijaitsevalle Fiorano testiradalle. Vaimo Christinelle kerrottiin, että hän pääsee ajamaan muutaman kierroksen Slossin omistuksessa olevalla Ferrari 599 XX -kilpa-autolla. Monelle tämäkin olisi ollut unelmien täyttymys, mutta kyseisessä tapauksessa tämä oli vain peitetarina. Vaimoa nimittäin odotti radalla vieläkin arvokkaampi Ferrari FXX K, jonka hän sai ajon päätteeksi omakseen.

Kyseessä ei ole ihan mikä tahansa kilpa-auto, sillä konepellin alta löytyy 1036 hevosvoimaa. Se on Ferrarin kallein ja nopein rata-auto – jos Kimi Räikkösen ja Sebastian Vettelin työkalua ei lasketa mukaan. Hintaa hiilikuitu-hyperautolle kertyy 2,5 miljoonaa euroa. Se pohjautuu huippunopeaan La Ferrari -katuautoon. Autoa on valmistettu ainoastaan 32 kappaletta.

Ja kaupan päälle vaikka eurolotossa onnistaisi, niin tällaisen auton hankkiminen ei ole suinkaan helppoa. Kyseistä Ferraria myydään vain harvoille ja valituille asiakkaille. Tallissa pitää siis entuudestaan olla Ferrareita tai naama pitää olla tuttu jotain muuta kautta. Slossin tallista löyty jo entuudestaan mm. Ferrari 599 XX, La Ferrari, McLaren P1.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja