Tässä syy, miksi Erika Vikmanin viisukappale ilmestyi venäläiselle somesivustolle – "Olemme pahoillamme"

9:45
Erika Vikman hurmasi Danny-musikaalissa.

Erikan Vikmanin ja F3M-yhtyeen kappaleet ilmestyivät nettiin ennen aikojaan.

Uuden Musiikin Kilpailun tiedotustilaisuudessa 21. tammikuuta julkistettiin kuusi artistia ja yhtyettä, jotka mittelöivät Suomen euroviisuedustajan paikasta. UMK-finaalissa kisaavat X Factor -voittaja Tika, entinen tangokuningatar Erika Vikman, Voice of Finland -tähti Aksel Kankaanranta ja kisan ainoa bändi F3M, Bryan Adamsia lämmitellyt Sansa sekä Catharina Zülke.

Kappaleet oli määrä julkaista yksitellen tammikuun aikana. F3M-yhtyeen kappale ilmestyi YouTubeen sekä Spotifyyn vain hetki sen jälkeen, kun UMK-ehdokkaat olivat julkaistu.

Nyt myös Erika Vikmanin kappale on vuotanut nettiin, ja se löytyy musiikkivideona venäläiseltä VK-somesivustolta.

Uuden Musiikin Kilpailun viestinnästä vastaavan Heidi Välkkilän mukaan kyse oli inhimillisestä virheestä.

– Erika Vikmanin Cicciolina oli hetken aikaa näkyvissä YouTubessa. Video oli ladattu YouTubeen etukäteen, että yhteistyökumppanimme pystyi estämään mainosten liittämisen videoomme, sillä Yleisradion videoiden yhteydessä ei voi esittää mainoksia. Video oli piilotettu, mutta huomaamatta oli jäänyt, että piilotettukin video on löydettävissä julkiselta soittolistalta, jonne se on asetettu. Video ehti olla näkyvissä vain noin 15 minuuttia, ja teemme toimenpiteitä kappaleen poistamiseksi verkosta kokonaan. Olemme pahoillamme. Tämä oli inhimillinen virhe, josta opittiin kerralla, Välkkilä kommentoi MTV Uutisille.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja