Tässä ovat vuoden 2021 Miss Helsinki -finalistit!

15:35
Onko missikilpailut vanhentunut konsepti? Missiemot Rosanna Kulju ja Sunneva Sjögren vastaavat

Vuoden 2021 Miss Helsinki -finalistit on julkistettu. 

Miss Helsinki -kilpailun vuoden 2021 finalistit julkistettiin perjantaina 19. syyskuuta Villa Grandessa, Vantaalla. 

Vuonna 2015 Miss Helsinki -kilpailun voittanut Rosanna Kulju luotsaa kisaa tänä vuonna viimeisen kerran. Hallitseva Miss Helsinki on Inna Tähtinen

Milla Partanen, 21, 159cm

Milla on kotoisin Helsingistä ja harrastaa nykyään aktiivisesti salia ja pallopelejä. Hän harrasti pitkään jalkapalloa ja on aina porukan ilopilleri!

Mira Holappa, 23v  164cm

Mira on Oulusta kotoisin, nykyään Lauttasaaren mutlitaskaaja= päivätyössä, yliopisto-opiskelija = opiskelee teologiaa ja haluaa erikoistua kirkolliselle puolelle. Harrastaa niin maa kuin ilma akrobatiaa, on elämänsä harrastanut cheerleadingia kilpatasolla. 

Roza Mikkola, 21v,  166cm

Roza on kotoisin Helsingistä, harrastaa ratsastusta ja tanssia sekä opiskelee eläintenhoitajaksi. Harrastaa myös mainosmallin hommia sekä näyttelemistä. Roza kuvailee itseään empaattiseksi henkilöksi joka ajattelee aina muiden etua ennen omaansa.

Maria Shcherbina, 21v,  167cm

Maria on kotoisin Venäjältä, muutti 5 vuotiaana Suomeen. Hän opiskelee Helsingin Yliopistossa venäjän kieltä ja kulttuuria - puhuu suomea, venäjää, englantia ja ranksaa. Hän harrastaa urheilua monipuolisesti ja on tällä hetkellä erityisen innostunut ryhmäliikunnasta, tankotanssista ja akrobatiasta. Luonto on Marialle tärkeää ja hän pitää erityisesti merimaisemasta.

Oona Komi, 22v, 169cm

Oona on kotoisin Forssan läheltä Jokioisista ja asuu nykyään Vantaalla. Hän kuvailee itseään energisenä ja positiivisena maailmaa nähneenä naisena. Oona harrastaa laulamista, koiranpentu Leonan kanssa puuhastelua ja salitreeniä. Hän rakastaa omaa aktiivista elämäntyyliä jossa tekee isosti töitä unelmiensa eteen. Miss Helsinki 2021 kruunu on yksi niistä unelmista.

Noora Manninen, 22v, 170cm

Noora on hevostallin kasvatti Pirkkalasta joka kuvailee itseään mimmiksi joka on pienestä pitäen omaksunut palavan tekemisen meiningin joka on nuoresta iästään huolimatta kerännyt valtavan määrän kokemusta. On osallistunut useampaan kauneuskilpailuun ja opiskellut mm lentokonealaa. Vapaa-ajalla hän urheilee ja viettää aikaansa läheisten kanssa. Luonto on lähellä sydäntä. 

Veronica Leppänen, 22v, 171cm

Veronica on kotoisin Tampereella. Hän harrastaa kuntosalia ja lenkkeilyä metsässä tai kaupungin vilskeessä. Hänelle tärkeitä asioita elämässä on säilyttää avoin ja positiivinen asenne elämään. Hän työskentelee lähihoitajana.

Heidi Alhoranta, 27v, 173cm

Heidi on kotoisin Keravalta ja työskentelee kehitysvammaisten kanssa. Hän harrastaa kuntosalia ja lukemista. Luonteeltaan hän kuvailee olevansa avoin ja määrätietoinen. Ystävät kuvailee Heidiä aurinkona.

Emma Podduikin, 23v, 174cm

Emma on kotoisin Kuopiosta, asunut ulkomailla 3 vuotta ja nykyään asuu Espoossa. Emma harrastaa kuntosalia, ja lenkkeilyä sekä neulomista. Emma on kunnianhimoinen nuori nainen joka tietää mitä haluaa.

Iina Pasanen, 21v, 177cm

Iina on kotoisin Espoosta & harrastaa maalausta, käsitöitä, moottoripyöräilyä, sukellusta ja leipomista. Hän kuvailee itseään empaattiseksi, innostuneeksi ja välittäväksi henkilöksi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja