Tässä ovat Tanssii Tähtien Kanssa -juhlakauden tanssiparit!

Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailijat paljastetaan 23:20

Tänä keväänä saadaan jälleen nauttia näyttävistä tanssiesityksistä ja suurista tunteista, kun Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman 10. tuotantokausi starttaa MTV3-kanavalla.

Supersuosittu Tanssii Tähtien Kanssa palaa ruutuun 10. tuotantokauden jaksoin. Juhlakaudella ohjelman juontajina loistavat Tuija Pehkonen, Vappu Pimiä ja Mikko Leppilampi.

Innokkaita tanssioppilaita ja heidän taidonnäytteitään livelähetyksissä pääsee arvostelemaan tarkkasilmäinen ja valovoimainen tuomaristo: Kiira Korpi, Helena Ahti-Hallberg, Jukka Haapalainen sekä Jorma Uotinen.

Tanssin pyörteisiin hyppää jälleen tällä kaudella kymmenen innokasta tähtioppilasta; Kasmir, Eevi Teittinen, Musta Barbaari, Pepe Willberg, Kirsi Alm-Siira, Anna-Maija Tuokko, Laura Malmivaara, Ali Jahangiri, Hanna Sumari ja Jarkko Tamminen.

Kasmir ja Ansku Bergström

Suomalaiset hurmannut suosikkilaulaja Kasmir tekee uuden valloituksen hypätessään lakeri- ja lattarikengissä Tanssii Tähtien Kanssa -kisaan. Kasmir singahti koko kansan tietoisuuteen vuonna 2014 superihitiksi nousseella Vadelmavene-kappaleellaan. Vuonna 2015 mies pokkasi jo kaksi musiikkialan Emma-pystiä, eikä vauhti ole ainakaan hidastumaan päin, oli kyseessä sitten hittien teko tai pyörähdykset parketilla.

Tähtiopettaja Ansku Bergström liitelee Tanssii Tähtien Kanssa -parketilla tähtioppilas Kasmirin käsivarsilla. Tanssijan, tanssiopettajan ja koreografin töitä paiskiva kaunotar tarttuu pestiin jälleen enemmän kuin mielellään.

Eevi Teittinen ja Jani Rasimus

Tänä keväänä fitness-urheilija ja hyvinvointibloggaaja Eevi Teittinen vaihtaa salikamat hulmuaviin tanssiasuihin ja hyppää tähtioppilaan nahkoihin. Nainen hehkuu tyytyväisyyttä TTK-juhlakauden kisapaikastaan. Ammattiurheilijan kunto on kiistämättä erittäin kova, mutta tanssihistoria on kuntosalisalihistoriaa tuhansia tunteja lyhyempi. Eevi on harrastanut nuorena street dancea, mutta korkokengissä liitely ei kuulu Suomen mestaruudenkin omassa lajissaan voittaneen Eevin perustreeniin.

Sykähdyttävistä koreografioistaan ja leveästä virneestään tuttu tähtiopettaja Jani Rasimus on viime vuosien finaalikonkari. Toissa kaudella mies vei finaaliin ja samalla voittoon parinsa Raakel Lignellin, ja viime kaudella Jani ja Anu Sinisalo ylsivät toiselle sijalle. Uutta tähtioppilastaan, ihastuttavaa Eeviä Jani pitää lottovoittona.

Musta Barbaari ja Katri Mäkinen

Tanssii Tähtien Kanssa -parketille suuntaa myös supersankarimaisesta olemuksestaan tunnettu räppäri Musta Barbaari. Mies nousi supersuosioon vuonna 2013 hitillään Salil eka salil vika ja samaa treenimentaliteettia on havaittavissa myös tanssikisaa silmällä pitäen.

Tähtiopettaja Katri Mäkinen astelee Tanssii Tähtien Kanssa -parketille hallitsevana voittajana. Silloin voitto irtosi ilmiömäisen Pete Parkkosen kanssa. Kuten saavutuksistakin voi päätellä, täyttä kymppiluokkaa on myös Katrin osaaminen tanssin saralla.

Pepe Willberg ja Jutta Helenius

Tanssii Tähtien Kanssa -juhlakaudella parketilla nähdään suomalaisen musiikin kiistaton legenda Pepe Willberg. Vuonna 1962 uransa startannut muusikko on tanssittanut suomalaisia lukuisilla hiteillään yli 50 vuoden ajan. Samaisesta syystä mies itse ei ole juuri tanssin pyörteisiin ehtinyt. Vakiotansseista valssi on jossain määrin tuttu, mutta lattarit ovat täysin uusi juttu. Lanteiden letkeystaso onkin vielä Pepelle suuri arvoitus. Asenne on kuitenkin kohdillaan.

Tähtiopettaja Jutta Helenius odottaa innolla uutta Tanssii Tähtien Kanssa -kautta tähtioppilaansa Pepe Willbergin kanssa. TTK-muistoja naiselle on ehtinyt kertyä jo läjäpäin. Yksi mieleenpainuvimmista muistoista liittyy kauteen huippukokki Harri Syrjäsen kanssa. Kaksikko treenasi koko kauden hulluna, mutta finaali jäi dramaattisesti väliin Harrin loukkaantumisen takia.

Kirsi Alm-Siira ja Marko Keränen

Tänä keväänä Maikkarin rakastettu uutisankkuri Kirsi Alm-Siira loistaa uutisstudion lisäksi Tanssii Tähtien Kanssa -parketilla. Uutis- ja ajankohtaisotsikoiden vaihtuminen hetkeksi nilkan ojennuksiin ja kanta-askeliin on Kirsille aivan uusi juttu – tanssihommia ei nimittäin ole juuri tullut aikuisiällä harrastettua. Nuorena harrastuksiin kuului jazz-tanssi, mutta Kirsi on ymmärtänyt, ettei siitä taustasta ole tässä pelissä juuri hyötyä.

Tähtiopettaja Marko Keräsellä riittää muistoja Tanssii Tähtien Kanssa -kisasta. Tanssihurmuri oli mukana opettajana jo ensimmäisellä kaudella vuonna 2006, eikä mies ole katunut mukaan lähtöään kertaakaan. Kunnianhimo onkin yksi opettajaa ja oppilasta yhdistävistä tekijöistä. Markon meriittilistaan kuuluvat useampi SM-voitto sekä kaksi maailmanmestaruutta

Anna-Maija Tuokko ja Matti Puro

Näyttelijätär Anna-Maija Tuokko pääsee toteuttamaan tanssiunelmaansa tähtioppilaan roolissa. Muun muassa palkitusta Koukussa -tv-sarjasta, Ainoat oikeat -elokuvasta sekä lukuisista teatterirooleista tuttu nainen olikin vastannut saman tien kyllä, kun soitto ohjelmaan osallistumisesta oli tullut. Aivan uutta musiikin ja tanssin maailma ei Anna-Maijalle kuitenkaan ole. Meriittilistaan kuuluu useita musikaalien päärooleja, joista viimeisimpänä Anna-Maija hurmasi Helsingin Kaupunginteatterin Shrek-musiikaalin prinsessa Fionana.

Tähtiopettaja Matti Puro on liidättänyt tähtioppilaansa kerta toisensa jälkeen kisan kärkisijoille. Lahjakkuudellaan häikäissyt tanssija ja koreografi on tuttu näky isoilla areenoilla. Viime syksy sujui sutjakasti Jarkko Tammisen Stars Showssa tanssijana esiintyen, jonka lisäksi mies laajensi oppejaan Kööpenhaminassa teatterinäyttelijä linjalla.

Laura Malmivaara ja Mikko Ahti

Suomen valovoimaisimpiin ja menestyneimpiin näyttelijättäriin lukeutuva Laura Malmivaara iskee tanssikengät jalkaan jännityksestä väristen. Lukuisista elokuva-, tv- ja teatterirooleista huolimatta naisella on edessään nyt elämys, jota ei osaa edes etukäteen aavistella.

Hurmaava Mikko Ahti tekee paluun tanssiopettajien joukkoon Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmaan. Mikko kuuluu kiistatta tanssin suomalaisiin superammattilaisiin. Kokemusta parketeilta on kertynyt jo vuodesta 1981, jolloin mies aloitti kilpatanssin.

Ali Jahangiri ja Saana Akiola

Koomikko Ali Jahangirin kalenterissa riittää merkintöjä tulevana keväänä. Ison osan tiukasti duuniprojekteja niin televisiossa kuin lavoillakin paiskivan miehen ajasta haukkaa tähtioppilaan pesti TTK-parketilla. Ali on tanssinut nuorempana breikkiä ja hiphoppia, mutta paritansseista kokemusta ei juurikaan ole. Mies luottaa kuitenkin heittäytymistaitoonsa, jota riittää vaikka muille jakaa.

Saana Akiola tekee paluun tähtiopettajien joukkoon muutaman vuoden tauon jälkeen. Tanssi on kuulunut Saanan elämään jo 23 vuotta, joista 12 vuotta on kulunut tanssin ammattilaisena. TTK:n lisäksi Saana on tuttu myös Pakko Tanssia -ohjelmasta, jossa hän toimi tuomarina. Tällä hetkellä arki täyttyy tanssinopettajan päivätyöstä, eikä pienten lasten äidillä ole kotonakaan vapaa-ajanpulmia.

Hanna Sumari ja Sami Helenius

Toimittaja-juontaja Hanna Sumari on ollut monessa mukana, mutta Tanssii Tähtien Kanssa -kisa on pyörre, joka vie naisen kauaksi mukavuusalueeltaan. Muun muassa Suomen kaunein koti -ohjelmasta ja suosituista blogeistaan tuttu mediakonkari onkin nyt kirjaimellisesti ”kauhun lamauttama”.

Tähtiopettaja Sami Helenius liidättää uutta tähtioppilasta Tanssii Tähtien Kanssa -parketilla jo viidettä kertaa. Sami on suomalaisten ja kansainvälisten tanssiparkettien viiltävän terävä partaveitsi. Mies on kahminut tanssiparinsa ja aviovaimonsa Jutta Heleniuksen kanssa lukuisia SM-voittoja sekä hopeasijoja kymppi- ja vakiotanssien saralla.

Jarkko Tamminen ja Susa Matson

Koko Suomen rakastama koomikko ja näyttelijä Jarkko Tamminen hyppää täysin uuteen rooliin astuessaan Tanssii Tähtien Kanssa -tanssiparketille. Vuoden 2016 syksyllä Jarkko loisti lavalla maailman suurimmassa imitaatioshow’ssa, jossa yhteen esitykseen oli koottu yli 100 eri hahmoa. Nyt edessä on yhtä lailla iso areena, mutta miehen kyvyt joutuvat aivan uudenlaiseen testiin.

Susa Matson kuuluu tähtiopettajien konkariosastoon, sillä nainen pyörähtelee kisassa jo kahdeksatta kertaa. Susa on pitkän linjan tanssiammattilainen. Vaikka pelkästään kilpatanssiura on kestänyt reilusti yli 20 vuotta, Susa jaksaa edelleen innostua myös uusista tanssilajeista. Uusin aluevaltaus on argentiinalainen tango.

Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla 12.2. alkaen

Lue myös:

    Uusimmat