Tässä ovat maailman loistokkaimmat risteilyalukset

Kaipaatko vaihtelua Tallinnaan tai Tukholmaan risteilyyn? Näillä cruisecritic.comin listaamilla laivoilla vietät vaikka viikon putkeen kyllästymättä.

Oasis of the Seas

Suomessa rakennettu Oasis of the Seas on maailman suurin loistoristeilijä. Se tarjoaa todellisia elämyksiä: voit mennä katsomaan esimerkiksi Hairspray-musikaalia kolmikerroksiseen teatteriin tai hämmästellä sukeltajien, uimareiden ja akrobaattien vesiesityksiä Aqua Theatressa.

Etkä varmasti ole yksin – laivaan mahtuu 6 296 muutakin matkustajaa. Tekemistä riittää, mutta jos haluat välillä astua kiinteälle maalle, maissa voi käydä muun muassa Nassaun ja St. Thomasin saarilla.

Serenade of the Seas

Serenade of the Seasin rakenteisiin on upotettu kolme eekkeriä lasia, minkä ansiosta laivalla on lähes mistä tahansa mahtavat näkymät merelle. Kuntoa voi ylläpitää jooga- ja spinning-tunneilla tai vaikka palkkaamalla henkilökohtaisen kunto-ohjaajan. Rauhallisempia harrastuksia janoavat voivat osallistua viininmaistajaisiin ja valokuvausseminaareihin.

Celebrity Equinox

Haluatko valloittaa golfkentät myös merellä? Celebrity Equinoxin yläkannella sijaitsee The Lawn Club -alue, jossa kasvaa oikeaa ruohoa. Tasoitustaan hiovat voivat pelata siellä golfia varsin merellisissä maisemissa.

Allure of the Seas

5400 matkustajaa vetävä Allure of the Seas sykähdyttää koollaan: se on itse asiassa viisi senttimetriä pidempi kuin sisaraluksensa Oasis of the Seas. Laivan teatterissa voit seurata Broadway-tuotannon helmeä, Chicago-musikaalia.

Jos pidät enemmän näyttelemisestä valkokankaalla, uusimpia elokuvia pääsee katsomaan 3D-leffateatteriin. Allure of the Seas on myös maailman ensimmäinen laiva, jossa on oma Starbucks-kahvilansa.

Freedom of the Seas

Kun Freedom of the Seas valmistui vuonna 2006, se oli vielä maailman suurin risteilyalus. Yli 3600 matkustajan aluksessa on surffisimulaattori, nyrkkeilykehä, vesipuisto ja kampaamo. Mikäli et ole korkeanpaikankammoinen, voit hakea lisäjännitystä vuorikiipeilyseinämältä. Näytelmien tarinoihin voit uppoutua 1300 katsojaa vetävässä Arcadia-teatterissa.

Lähde: www.cruisecritic.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja