Tässä on television suosituin sisustusohjelma

Koti-osion lukijat luottavat edelleen Suomen ensimmäiseen sisustusohjelmaan – T.i.l.a. on television ehdoton ykkönen.

Kymmenen vuotta tänä keväänä täyttävä T.i.l.a. ei ole menettänyt suosiotaan ajan saatossa, sillä se on kerännyt Koti-osion kyselyssä lähet puolet äänistä. Niin juontajat kuin aiheetkin ovat lukijoidemme mieleen.

– Freesi, ajankohtainen ja pienessä ajassa tehopaketti mielen pirteydelle. Kiitos tilalaiset!, nimimerkki Helka kiittelee.

– T.i.l.a. on ihan paras, koska se käsittelee laajasti kotiin liittyviä asioita, uutuuksia, muutoksia ja klassikoita. Myös itse tehden -osioista saa hyviä vinkkejä. Kiitos ohjelmasta, olenkin odottanut sen uusia jaksoja. Usein miten laitan ohjelman myös nauhalle ja katselen rauhassa uudelleen, nimimerkki Taitzu kirjoittaa.

Kakkossijalle Koti-osion lukijoiden keskuudessa nousee Pientä pintaremonttia, jossa myynnissä olevat asunnot nostavat arvoaan pienellä panostuksella. Moni kerää ohjelmasta edullisia vinkkejä oman kodin kaunistukseksi.

– Siinä näytetään että pienelläkin budjetilla voi saada hyvää jälkeä. Kaikki suunnittelijat ovat hyviä, nimimerkki Janskunie kirjoittaa.

Hannele Järvelä/ MTV3

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja