F1

F1

Koko kausi suorana C Moressa

Katso lisää

Tässä on Red Bull -kuski Sergio Pérez! Meksikolaiskuljettaja poseeraa ensimmäisen kerran uuden tallinsa varusteissa

2:28
Sergio Pérez nappasi joulukuun alussa ajetussa Sakhirin GP:ssä F1-uransa avausvoiton. Red Bullilla hän toivoo saavuttavansa lisää ykkössijoja.

Ensi kaudeksi Red Bullille siirtynyt Sergio Pérez vieraili viime viikolla ensimmäisen kerran tallin tehtaalla.

Kymmenen kautta F1-sarjassa ajanut Pérez, 30, tietää, että Red Bull -pesti on hänen paras mahdollisuutensa menestyä. Pérez ajoi jo vuonna 2013 McLarenilla, mutta uusimman sopimuksensa kohdalla Pérez puhuu jopa suurimmasta mahdollisuudestaan sen jälkeen, kun hän 15 vuotta sitten lähti kotimaastaan Meksikosta pelkällä menolipulla Eurooppaan kilpailemaan.

– Luulin, etten voisi koskaan olla osa tätä tallia, koska en ole kuulunut heidän junioriohjelmaansa. Kun tämä mahdollisuus tarjoutui, tartuin siihen. Tämä on kuin toteen käynyt unelma, Pérez sanoo Red Bullin verkkosivuilla.

– Tätä on vaikea uskoa todeksi. Olen työskennellyt tämän mahdollisuuden eteen yli 15 vuotta. Nyt on oikea aika, ja olen valmis tarttumaan tähän mahdollisuuteen kaksin käsin.

Pérez palaa tietyllä tavalla myös juurilleen, sillä hän ajoi Red Bullin tallipäällikön Christian Hornerin alaisuudessa jo ensimmäisellä GP2-kaudellaan 2009.

– On hullua ajatella, että palaamme yhteen 12 vuoden tauon jälkeen. Ihailen Christiania suuresti. Hän on mahtava persoon ja tallin johtaja. Edessämme on hienoja aikoja.

Viime vuosi Racing Pointilla oli Pérezin F1-uran tähän saakka paras, mutta Red Bullin ratissa hänellä on mahdollisuudet vieläkin parempaan.

– Viime vuonna ihmiset näkivät, mihin pystyn, mutta nyt on iso mahdollisuuteni. Minun täytyy ottaa kaikissa asioissa yksi askel eteenpäin, ja olen mielestäni valmis siihen. On minusta itsestäni kiinni, että saan tämän jutun toimimaan.

– Jos meillä on auto, jolla voimme voittaa mestaruuden, pidän huolen, että myös voitamme sen. Jos taas meillä on auto, joka on sarjan kolmanneksi paras, pidän huolen siitä, että sijoitumme toiseksi. Toivon, että edessämme on hyvä kausi, ja se on ainoa tapa maksaa takaisin herra (Dietrich) Mateschitzille, Helmut Markolle, Christianille, Adrian Neweylle ja koko tallille.

Tiistaina Red Bull julkaisi videoita ja kuvia, joissa Pérez sovitti tulevan autonsa istuinta. Keskiviikkona Red Bull julkaisi Pérezistä ensimmäiset kuvat tallin varusteissa.

Katso kuva alta:

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja