MTV:n uuteen uutisstudioon lensi virtuaalihelikopteri – tämän uusi teknologia mahdollistaa

1:56
Katso videolta, miten helikopteri lennätetään näytön kautta keskelle uutisstudiota.

Jatkossa uutistapahtumista on mahdollista kertoa aivan uudenlaisilla tavoilla.

MTV Uutisten uusi moderni uutisstudio tarjoaa aivan uudenlaisia mahdollisuuksia uutis- ja ajankohtaisohjelmien tekemiseen. Studioon voidaan tuoda esimerkiksi helikopteri.

– Pystymme tuomaan 3D-objekteja ja lisättyä todellisuutta lähetykseen, MTV Uutisten luova johtaja Johannes Kantelinen kertoo.

Jutun alussa olevalta videolta voit katsoa miten helikopteri lentää suuren näytön kautta studioon ja laskeutuu lattialle. Kyseessä on havainnevideo, jonka avulla voi saada käsityksen lisätyn todellisuuden mahdollisuuksista.

Historiallinen viikko

MTV Uutisten Seitsemän ja Kymmenen uutiset lähetettiin keskiviikkoiltana ensi kertaa uudesta toimitalosta ja upouudesta uutisstudiosta Helsingin Vallilasta.

Myös verkossa toimiva uutispalvelu MTV Uutiset Live sai uuden modernin studion.

MTV Uutisten ensimmäinen suora lähetys uusista Vallilan toimitiloista tehtiin tiistaina, kun Livestä lähetettiin Minuutin uutistet.

Kanavan kautta saat tiedon uutisista aina kun tapahtuu sekä voit katsoa MTV:n uutis- ja ajankohtaisohjelmia Huomenta Suomesta Kymmenen uutisiin.

Vallilaan muuton myötä MTV jätti taakseen vanhan Pöllölaakson Ilmalassa, yli 60 vuotta suomalaista tv-historiaa ja yli 40 vuotta suomalaista tv-uutishistoriaa.

Jutun alussa olevalta videolta voit katsoa miltä uusi huippumoderni uutisstudio näyttää, ja miten 3D-helikopteri tulee suuren näytön kautta keskelle studiota.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja