Tässä on Kesämökit-sarjan viimeinen finalisti! Vanhoista pappilan hirsistä rakennettu mökki sijaitsee upealla rinnetontilla

11:16
Tutustu kohteeseen!

Suomen kaunein koti: Kesämökit -ohjelman viimeiseksi eli 10. finalistiksi valittiin tämä upea mökki rinnetontilla. 

Suomen kaunein koti -asiantuntijat toimittaja Hanna Sumari, arkkitehti Sini Rainio ja sisustusarkkitehti Tero Pennanen ovat jälleen kiertäneet kesäistä Suomea ja sen kauneimpia mökkimaisemia. Suomen kaunein koti: Kesämökit -sarjassa on nähty kymmenen jakson aikana kaikkiaan 30 kiinnostavaa, erilaista ja inspiroivaa kesäpaikkaa.

Tuomarit ovat nyt valinneet näiden joukosta kymmenen finalistia. Seuraavaksi finalistien joukosta valitaan yleisöäänestyksellä Suomen kaunein kesämökki 2020. Tämän tekevät katsojat.

Suomen kaunein koti: Kesämökit -sarjan viimeisessä jaksossa tuomarit suuntasivat Saloon, Vöyriin ja Lohjalle, mistä löytyy tunnelmalliset ja ihastuttavat mökkipaikat luonnonläheisiltä rinnetonteilta.

Jaksossa tulee kahden upean mökin tasapeli 29 pisteellä. Tuomariäänet ratkaisevat ja jatkoon pääsee Lohjalla sijaitseva muhkean sisustuksen omaava mökki. Se on rakennettu pappilan torpan alkuperäisistä hirsistä. Vanhat hirret on tuotu ja kasattu paikoilleen vuonna 1974.

Illan jakson jälkeen on esitelty kaikki Suomen kaunein koti: Kesämökit -ehdokkaat. Jakson jälkeen käynnistyy yleisöäänestys, jossa katsojat saavat äänestää tuomariäänin finaaliin selvinneistä mökeistä oman suosikkinsa. Voittaja selviää 9.7. esitettävässä finaalijaksossa. 

Katso kuvat kohteesta:

Suomen kaunein koti: Kesämökit-finaalini torstaina 9.7. klo 20 MTV3-kanavalla. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja