Mainos

Tässä ne ovat: Koko Suomen rakastaman Pirjo Nuotion viimeiset tv-uutiset – päätössanat koskettavat!

3:00

MTV:n rakastettu uutisankkuri Pirjo Nuotio veti tänään viimeisen uutislähetyksensä ennen ansaittuja eläkepäiviä. Nuotio työskenteli MTV:n palveluksessa kaikkiaan 43 vuotta ja on yksi kaikkein pitkäaikaisimpia työntekijöitä. Nuotio jätti lähetyksen lopuksi katsojille jäähyväiset. Katso viimeinen lähetys jäähyväisineen yllä olevalta videolta.

Nuotio kertoo, että tunnelmat viimeisenä päivänä ovat hyvät mutta haikeat.

– Olen todella hämmentynyt siitä suuresta määrästä positiivista palautetta, jota olen saanut niin talon sisältä kuin ulkopuolelta. En ihan oikeasti ymmärtänytkään, miten paljon ystäviä minulla on, Nuotio sanoo hymyillen ennen kaikkien aikojen viimeistä lähetystään.

Pitkän uran varrelta on jäänyt paljon hienoja muistoja ja Nuotio mainitseekin, että työtovereita tulee ikävä.

– Työt täällä uutistoimituksessa jäävät hyviin käsiin. Täällä on äärettömän tarmokasta ja osaavaa porukkaa. Turvallisin mielin lähden ja kovasti arvostan kaikkia, jotka tänne jäävät.

Paljon suunnitelmiakin on jo eläkepäivien varalle.

– Nyt on aikaa perheelle ja läheisille olla tukena enemmän kuin kiireisinä uutisvuosina. Tammikuussa lähden golfaamaan ja jatkan espanjan ja italian opiskelua. Yritän löytää kuorolauluryhmän ja mennä tanssikouluun, Nuotio summaa.

Nuotio halusi lähteä eläkkeelle ilman kukituksia tai suurempaa hössötystä, joita viimeisessä uutislähetyksessä ei sen vuoksi nähty.

Katso Pirjon koko viimeinen uutislähetys:

7:45

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.