Tässä muhii suomalaisen jääkiekkokevään kovin sensaatio – "Kaivetaan sisäiset eläimet esille"

Maali: RoKi - Ketterä, Lauri Heino(11 RoKi) 1:11
Lauri Heino ohjasi voittomaalin RoKille neljännessä Mestis-välierässä.

Maso Lehtosen luotsaama rovaniemeläinen RoKi on ollut Mestiksen ja suomalaisen kiekkokevään sensaatio. Nyt se pitää ahtaalla runkosarjan voittajaa Imatran Ketterää välieräsarjassa. 

RoKi tasoitti sarjan 2-2-lukemiin 3-2-jatkoerävoitolla Rovaniemellä tiistaina. Lauri Heino iski ratkaisun ajassa 81.23. 

Katso pääkuvan videolta Lauri Heinon jatkoerämaali, joka räjäytti Lappi Areenan yleisön hurjaan huutoon.  

Heino on tehnyt RoKille huipputärkeitä maaleja. Hän iski 4. välierässä myös isäntien 1-2-kavennuksen ja ratkaisi toisen semifinaalin jatkoerässä viime perjantaina. 

Runkosarjan kolmosen JoKP:n puolivälierissä 4-1-lukemin tieltään pyyhkineen RoKin sarjavoitto Ketterästä olisi sensaatio, sillä Ketterä voitti runkosarjan ja on hallitseva mestari. 

RoKi-luotsi Lehtonen tuntuukin olevan todellinen kultasormi, sillä hän valmensi Ketterän Mestis-mestariksi vuosina 2019 ja 2021, ja tekee nyt hirmutulosta ensimmäisellä kaudellaan Rovaniemellä. 

– Kaivetaan sisäiset eläimet esille ja lähdetään kohti Imatraa, Lehtonen kommentoi tiistain voiton jälkeen viitaten myös pelipaikkakuntien 750 kilometrin välimatkaan. 

Mestis-välierät jatkuvat C Moressa FPS:n ja K-Espoon 4. ottelulla keskiviikkona klo 18.30. Ketterä-RoKi-sarjan viides kohtaaminen luvassa torstaina. 

Maso Lehtonen myös näpäytti epäilijöitä tiistain voiton jälkeen. Kuuntele kuuman valmentajanimen haastattelu alla olevalta videolta. 

Haastattelu: RoKi - Ketterä, Maso Lehtonen( RoKi) 1:19
Maso Lehtosen luotsaama RoKi on Mestis-kevään sensaatio: "Kaivetaan sisäiset eläimet esille."

Lue myös:

    Uusimmat