Masked Singer Suomessa esitellään uusi hahmo – ensimmäiset vihjeet julki

1:54
Katso videolta Kruunan ja Klaavan ensimmäinen kappale Esson baariin

Masked Singer Suomi -jaksossa esitellään jälleen uusi hahmo.

Masked Singer Suomi -sarjassa esiintyy joukko suomalaisten tuntemia julkkiksia, joiden henkilöllisyys on salattu. Heidät on naamioitu päästä varpaisiin ja myös heidän puheäänensä on muutettu.

Jaksoissa katsojien kanssa hahmojen henkilöllisyyttä arvaavat etsivät Janne Kataja, Jenni Kokander, Maria Veitola ja Christoffer Strandberg. Lähetyksen päätteeksi paikalla oleva yleisö äänestää suosikkiaan jatkoon. Vähiten ääniä saanut hahmo joutuu riisumaan maskinsa ja paljastaa henkilöllisyytensä.

Kauden viidennessä jaksossa nähtiin yllättävä käänne, kun lavalle nousi täysin uusi hahmo – tai hahmot, Kruuna ja Klaava.

Tulevassa kuudennessa jaksossa 8. lokakuuta esitellään jälleen uusi hahmo, Musta-Lammas.

– Vaikka herätänkin hämmennystä ympärilläni, samalla sujahdan rytmiin kaikkialla. Musta-Lammas viihtyy hienhentoisessa tuoksussa ja salien raudanpitoisessa ilmassa. Olenkin melkoisen periksiantamaton pässi, mitä tulee urheiluun. Rakastan temppelini kehittämistä eri tavoilla, hahmo kertoo vihjevideossaan.

Musta-Lammas laulaa jaksossa Huominen on huomenna -kappaleen.

– Tää on niin hieno hahmo! Meni ehkä mun hahmoykköseksi ikinä, etsivä Kokander ihastelee esityksen jälkeen.

Ohjelmasta on tähän mennessä hyvästelty Kaappikello, Sammakko, Fikkari, Ritari ja Timantti. Hahmojen sisältä ovat paljastuneet Kari Aihinen, Sami Sykkö, Niina Lahtinen, Eino Grön ja Janina Fry.

Masked Singer Suomi Katsomossa ja MTV3-kanavalla lauantaisin kello 20

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja