Tässä alastonkalenterissa poseeraa vain "aikuisia oekeita naisia"

Studio55.fi kertoi toukokuussa joukosta eri ikäisiä, näköisiä ja kokoisia naisia, jotka päättivät tehdä hyväntekeväisyyteen alastonkalenterin. Nyt on selvitetty, onko hyvän vastaanoton saaneelle kalenteriprojektille luvassa jatkoa.

Ylä-Savon Nuorkauppakamari -järjestössä toimiva naisporukka istui toissa vuonna koulutuksen tauolla pihamaalla keskustelemassa. Yksi naisista totesi, että onpas hän lihonut, ja kesäkin on tulossa…

Tässä kohtaa Noora Lankinen kertoi nähneensä Kalenteritytöt-elokuvan, jossa englantilaiset keski-ikäiset naiset tekevät alastonkalenterin kerätäkseen rahaa paikalliselle syöpäsairaalalle.

− Lentopallopelaajat ja vastaavat ovat tehneet tällaisia kalentereita. Aloimme pohtia, että mitä jos näyttäisimme, että mekin olemme kauniita, Katja Lintunen kertoo idean syntymisestä.

Tyhjästä syntynyt heitto lähti hetkessä lentoon. Naiset tarttuivat luuriin ja alkoivat soitella tutuille nuorkauppakamarilaisille.

− Missä kuussa olet syntynyt? Ah, rouva kesäkuu! Katja muistelee naureskellen prosessia.

Jännitys laukesi kuvauksissa

Alastonkalenteri ei jäänyt pelkäksi vitsiksi. Noora sai valokuvaajaksi Henni Kumpulaisen, ja projekti päätettiin toteuttaa.

Toissa kesän korvilla mukaan lupautuneet naiset kokoontuivat kuvauksia varten järjestetyllä kesämökillä. Alkuun tunnelma oli jännittynyt.

− Kaikki pohtivat, että kuka heittää ensimmäisenä vaatteet pois. Heitimme tikkaa ja juttelimme. Lopulta ensimmäinen rohkea heittäytyi kameran eteen.

Lue lisää Oekeet Naeset -kalenterista Studio55-sivulta:

MTV3/Helmi

Kuva: Shutterstock

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja