Michael Jacksonin tytär raivostui isästään luodusta hahmosta: Tekee mieli oksentaa

Tulevan TV-komedian trailerissa nähtiin vilkaisu siitä, miltä näyttelijä Joseph Fiennes näyttää Michael Jacksonina.

Eilen keskiviikkona julkaistiin Urban Myths -tv-komedian traileri, jossa vilahtelee monia tuttuja tähtiä näyttelemässä legendaarisia hahmoja: konkarinäyttelijä Brian Cox nähdään Marlon Brandon roolissa, Stockard Channing näyttelee Elizabeth Tayloria – ja Joseph Fiennes popin kuninkaaksi tituleerattua Michael Jacksonia.

Katso traileri tässä:


Videoklipissä nähdään vahvasti maskeerattu Fiennes Jacksonina. Jacksonin tytär Paris Jackson reagoi traileriin Twitterissä.

– Olen erittäin loukkaantunut siitä, ja niin ovat varmasti monet muutkin. Suoraan sanoen, tekisi mieli oksentaa, Paris twiittasi vastaukseksi kun häneltä kysyttiin aiheesta.

– Se suututtaa, että he ovat selkeästi tietoisesti halunneet olla loukkaavia. Eivätkä vain isääni kohtaan, vaan myös kummitätiäni Elizabeth Tayloria kohtaan, Paris jatkoi twiittailua.

– Eikö heillä ole mitään kunnioitusta? Isäni ja kummitätini raatoivat vuosikausia verta, hikeä ja kyyneliä vuodattaen uransa eteen. Tämä on häpeällistä, Paris jatkoi avautumistaan Twitterissä.

Urban Myths -komedia käsittelee tunnettua urbaanilegendaa. Tuon legendan mukaan Michael Jackson, Elizabeth Taylor ja Marlon Brando olisivat ajaneet New Yorkista kohti Kaliforniaa syyskuun 2001 WTC-iskujen jälkeen.

Trailerissa vilahtelevat kolmikon lisäksi muun muassa sellaiset legendaariset nimet kuin Cary Grant, Samuel Beckett, Bob DylanSamuel Beckett ja – kyllä – Adolf Hitler.

Aiheesta uutisoi Rolling Stone.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja