Tappelu ja hurja maali-iloittelu – Jokerit järjesti tiistai-illan show'n tyhjälle katsomolle

Jokerit äityi hurjaan menoon tiistain KHL-ottelussaan Moskovan Dynamoa vastaan. Helsinkiläiset mättivät ilman yleisöä pelatussa ottelussa taululle rumat 6–1-lukemat.

Kovinta kyytiä moskovalaisvieraille antoi yhdysvaltalaishyökkääjä Brian O’Neill, joka keräsi kunnioitettavat 1+3 tehopistettä. Jesse Joensuu ja Iiro Pakarinen iskivät kaksi maalia mieheen.

Ottelun avausmaalin vain 16 sekunnin pelin jälkeen iski Joensuu. Syöttöpiste maaliin merkittiin O’Neilille.

Toisessa erässä Jokerit meni menojaan. Ensin Jakub Krejcik vei joukkueen 2–0-johtoon, sitten O’Neill iski 3–0. Vain 46 sekuntia edellisestä O’Neill tarjoili Iiro Pakariselle, joka naulasi 4–0.

Kolmannen erän alkajaisiksi tyhjät katsomon penkit saivat todistaa nujakkaa, kun Jokerien Viktor Lööv ja Dynamon Nikita Popugajev pudottivat hanskat. Lööv jäi otatuksessa alakynteen ja lähti pukukopin puolella palatakseen myöhemmin jäälle. Popugajeville 2+2 ja Lööville 2 minuuttia väkivaltaisuudesta.

Jokerit kuittasi ylivoimalla, kun Joensuu osui toistamiseen. Myös Pakarinen tuplasi maalisaldonsa ennen kuin Dynamo onnistui kaventamaan loppulukemiksi 6–1.

Ottelu pelattiin ilman yleisöä pääkaupunkiseudun koronarajoitusten vuoksi. Yli 20 hengen yleisötilaisuudet on pääkapunkiseudulla ja Uudellamaalla kielletty 13. joulukuuta saakka.