Tunnettu sikailija iski jälleen! Törkeä taklaus jokeripakin päähän toi suihkukomennuksen – ottelu riistäytyi täysin käsistä

Vitjazin venäläiskorston Jevgeni Artjuhinin törkytaklaus Jokerien puolustajan Alex Grantin päähän aloitti ketjureaktion, jonka myötä koko ottelu riistäytyi tuomaristolta täysin käsistä.

196-senttinen hyökkääjä Artjuhin on tunnettu sikailuistaan, joista hämmentävän monen kohteena on ollut suomalaispelaaja. Muun muassa Mikko Koivun, Ville Peltosen ja Janne Jalasvaaran urallaan kaukalon pintaan lanannut sai suihkukomennuksensa tiistaina kolmannessa erässä 1–1-tilanteessa.

Artjuhinin taklausta seuranneesta viiden minuutin ylivoimasta puolustaja Mikko Lehtonen iski Jokerit 2–1-johtoon.

Tämän jälkeen Vitjazin pelaajien pinna petti, ja Aleksei Makejevin kyynärpäätaklaus aloitti torikokouksen joukkueiden vaihtoaitioiden edessä. Hässäkän päätteeksi Jokerien Veli-Matti Savinainen tappeli paljain nyrkein Igor Golovkovin kanssa.

Makejev ja Savinainen passitettiin suihkuun, ja Vitjazin jäähyboksi ahdettiin täyteen pelaajia.

Sekavan, törkytaklausten ja tappeluiden täyttämän jakson jälkeen Jokerit latasi toisen ylivoimamaalin ja paketoi voittonsa. Osumasta vastasi jälleen Lehtonen.

Lopussa Vitjaz pääsi vielä maalin päähän Joonas Nättisen osumalla. Peliaika ei kuitenkaan enää riittänyt kotijoukkueelle kunnolliseen loppukiriin.

Ottelu päättyi Jokerien 3–2-voittoon.

Ennen Vitjaz-ottelua Jokerit oli hävinnyt viime lauantaina kotonaan Severstalille 2–5. Tuo tappio katkaisi vuodenvaihteessa alkaneen viiden ottelun mittaisen voittoputken.