Tapparan tehotähdet nuijivat SaiPan tylysti maan rakoon – HPK katkaisi JYPin komean voittoputken

Tappara oli tyly vierailija, kun se murjoi SaiPan tylysti lukemin 7-1.

Tapparan tehonelikko Niko Ojamäki, Jere Karjalainen, Valtteri Kemiläinen ja Kristian Kuusela nakuttivat kolme pistettä mieheen heiluttaen näin tahtipuikkoa kirvesrintojen komeassa voitossa.

Ojamäki ja Karjalainen onnistuivat maalinteossa kahdesti. Ojamäki ohjasi avauserässä Tuukka Mäntylän painavan laukauksen verkkoon.

Välissä Karjalainen takoi kaksi ylivoimaosumaa Kuuselan maukkaasta tarjoilusta, sitten oli jälleen Ojamäen vuoro ohittaa SaiPan maalilla torjunut Karolus Kaarlehto.

Kuusela nousi tehoiltansa myötä SM-liigan pistepörssin kärkiviisikkoon.

HPK katkaisi JYPin viiden ottelun mittaisen voittoputken, kun se kukisti jyväskyläläiset 4-2.

HPK ja JYP tarjoilivat illan viihdyttävimmän kamppailun, kun joukkueet iskivät maaleja tiuhaan tahtiin.

Vierasjoukkue JYP aloitti maalitehtailun Antti Kalaputaan toimesta, mutta HPK vastasi avausmaaliin vastaamalla ottelun kolmesta seuraavasta osumasta.

Ottelun lopullinen ratkaisu nähtiin jo toisessa erässä, kun HPK:n Miro Karjalainen onnistui maalinteossa. JYPin Petrus Palmulla oli vielä mahdollisuus tehdä tärkeä kavennusmaali heti seuraavalla minuutilla, mutta rangaistuslaukaus epäonnistui.