Tappara-pomo ilmaisi kiinnostuksensa Petri Kontiolaan – näin "Konna" vastaa

Upea hetki Nokia Arenan jäällä – Petri Kontiolan ja Juhamatti Aaltosen temppu sai kylmät väreet liikkeelle 0:37
Petir Kontiola jätti jäähyväisiä viime kauden päätteeksi.

Petri Kontiola lopetti uransa viime kevääseen, mutta hän vihjasi jo kesällä halustaaan palata kaukaloon. Tapparan suunnalta kommentoitiin eilen, että Kontiolan palvelukset saattaisivat kiinnostaa, mistä Kontiola itse yllättyi iloistesti.

Tapparan urheilutoimenjohtaja Antti Tuomenoksa kertoi MTV Urheilulle torstaina, että seura olisi kiinnostunut Petri Kontiolan palveluksista. MTV Urheilu tavoitti Kontiolan omien aamutreeniensä jälkeen puhelimitse.

Se on ihan loistava kuulla, että kiinnostusta on. Se antaa motivaatiota tähän hommaan. Varsinkin jos noin kova seura ilmoittaa tuommoista, niin pakkohan se oli tänä aamunakin lähteä liikkumaan, Kontiola sanoo.

Kunnon neuvotteluja viime kaudella Ilveksessä pelannut "Konna" ei ole minkään seuran kanssa käynyt.

– Olen aika vähän jutellut minkään seuran kanssa. On ollut kyselyjä, mutta kun minun vastaaminen on tämmöistä poliitikon touhua. Se on mun mieli tällä hetkellä ja haen motivaatiota, Kontiola kertoo.

Kontiola pitää kuitenkin itseään kunnossa, eivätkä harjoitukset ole mitään läpsyttelyä.

– En minä ihan viikossa tule kuntoon. En ole hetkeen pelikunnossa, mutta mulle itselleni tämä on hyvä tilanne.

Kokenut pelimies kertoo, että menneisyys kummittelee. Voittopokaalia Kontiola ei ole päässyt aikuisurallaan nostamaan. Kaapista löytyy kolme MM-hopeaa ja Liigan parhaan pistemiehen palkintoa, mutta yhtään mestaruutta 38-vuotias Kontiola ei ole voittanut.

– Miksi tässä ylipäätään on mitään paluupuheita, ovat hommat muuttuneet sen verran, että tässä voisi vielä kokeilla. Asiat ovat jääneet piippuun aikaisemmin. Asiat menneisyydestä ovat jääneet kalvamaan, että josko sitä saisi vähän muutettua ja parannettua.

Täysi motivaatio on kuitenkin vielä haussa.

– Ajattelen, että katsotaan, mitä tästä tulee. Minua ei kiinnosta nämä runkosarjapelit ollenkaan. Jos se ei käy jollekin, voi vetää minun nimeni yli listalta. Tällainen on minun tilanteeni, Kontiola täräyttää.

Lue myös:

    Uusimmat