"Tappara oli pelillisesti parempi, taistelu vasta alkaa" – Kärpät-valmentaja Manner erittäin nöyränä

Kärpät-valmentaja Manner:"Tästä taistelu vasta alkaa" 1:43

Kärppien päävalmentaja Mikko Manner piti tossunsa tiukasti kiinni pukukoppikäytävän lattiassa, kun oululaisseura oli siirtynyt SM-liigan loppuottelusarjassa Tapparaa vastaan jo 3–0-johtoon. Kärpät vei kolmannen kohtaamisen jatkoajalla nimiinsä maalein 2–1.

– Huikea peli. Meillä oli hyvää tuuria. Tappara oli ihan loistava tänään ja oli varmaan pelillisesti parempi. Veini (Kärppien maalivahti Vehviläinen) veti kuitenkin pidemmän korren tänään ja kiekkojumalat olivat taas meidän puolellamme. Mutta taistelu jatkuu, Manner sanoi MTV Sportille.

Manner korosti moneen kertaan haastattelussa, että marginaalit Tapparaa vastaan ovat pieniä. Kumpikin joukkue on pystynyt pitämään sarjan aikana hyökkäysalueella kiekkoa paikka paikoin pitkiäkin jaksoja.

– Aika tasaista on. Molemmat joukkueet kun saavat hyökkäysalueen pelejä käyntiin, niitä on vaikea nykypäivänä jääkiekossa saada poikki, kun pitää puolustaa niin sanotusti luistelemalla ja sijoittumalla paljon oikein. Molemmat joukkueet ovat niin taitavia pysymään kiekossa, niin tulee aina tällaisia hallintajaksoja.


Manner ei kokenut vaikeaksi lähteä kolmanteen otteluun kahden voiton jälkeen.

– On positiivinen asia johtaa 2–0. Mutta marginaalit ovat niin pienet, tunnemme Tapparan ja tiedämme, että se joukkue on mestareita täynnä ja mestarit eivät anna ikinä periksi. Emme mekään olisi antaneet periksi, ja Tappara paransi.

– Totta kai me olimme uudessa tilanteessa monet. Löysimme keinot voittaa, mutta ymmärrämme myös sen, että tästä tämä taistelu vasta alkaa.

Kärpät-hyökkääjä Koivisto: Pitää parantaa maanantaille 0:50

Tappara-luotsi Rautakorpi: Vielä on ruuvattavaa 1:00

Lue myös:

    Uusimmat