Mainos

Tapetun Leenan ruumis salakuljetettiin Riihimäeltä Keski-Suomeen kätkettäväksi – neljä vangittuna taposta

Poliisi uskoo, että aiemmin kadonnut Leena Pekkarinen surmattiin riihimäkeläisasunnossa 10. marraskuuta ja kuljetettiin sen jälkeen Keski-Suomeen. Poliisi löysi ruumiin viikonloppuna maastoon piilotettuna omien tutkimustensa ansiosta.

Hyvinkään käräjäoikeus on vanginnut neljä 35–60-vuotiasta riihimäkeläismiestä todennäköisin syin epäiltynä naisen taposta. Poliisi kuitenkin muistuttaa, että epäiltyjen osuus ja rikosnimikkeet voivat esitutkinnan aikana muuttua.

Pekkarinen ilmoitettiin kadonneeksi 13. marraskuuta, ja asiaa tutkittiin aluksi kadonneen etsintänä. Tutkinnan edetessä tuli kuitenkin ilmi seikkoja, joiden johdosta poliisi aloitti marraskuun lopussa henkirikostutkinnan.

Poliisi kertoo, että esitutkinta jatkuu taktisella ja teknisellä tutkinnalla sekä kertyneen esitutkintamateriaalin analysoinnilla tapahtumien ja tekojen motiivien selvittämiseksi. Poliisista kerrotaan heillä olevan näkemys teon taustoista, mutta sitä ei tässä vaiheessa voida kertoa julkisuuteen.

Henkirikostutkinnan alkuvaiheissa naisen mies oli epäiltynä teosta. Rikoskomisario Riku Vihtilä kertoo, että mies ei ole kiinniotettuna asian johdosta, eikä häntä tässä vaiheessa epäillä rikoksesta.


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.