Tapani Perttu: Mielikuvitukselle pitäisi antaa tv:ssä enemmän tilaa

Viihdealan konkari Tapani Perttu kertoo, mikä nykyajan televisiotarjonnassa on pielessä ja miksi hän haluaa itse olla esillä etupäässä töidensä kautta.

Televisiosta tulee tätä nykyä paljon ohjelmaa, joka saa Tapani Pertun vaihtamaan kanavaa.

− En pidä ainaisista ruokaohjelmista, joita tulee joka päivä monta eri lajia. Siitäkään ei erityisemmin pidä, että yleisö on ohjelmissa yksi osallistuja. Myös tv-näytelmistä on pulaa, mikä johtuu siitä, että Suomessa ei ole tarpeeksi hyviä käsikirjoittajia, Perttu sanoo.

Tosi-tv, ja ylipäätään ainainen kisailu ja kamppailu, eivät innosta Perttua nekään. Näyttelijä-laulajan mielestä mielikuvitukselle pitäisi antaa enemmän tilaa.

− Tanssii Tähtien Kanssa on sellainen ohjelma, mitä katson. Olen teatterissa joutunut musikaaleissa ja opereteissa itsekin tanssimaan aika lailla.

Salaperäisyys saa säilyä

Monien näyttelijöiden voi tänä päivänä nähdä esittelevän kotiaan ja perhettään julkisuudessa. Tapani Perttu ei ole lähtenyt eikä aio lähteä tälle tielle.

− Mielestäni näyttelijässä pitää olla salaperäisyyttä. En välitä sellaisesta huomiosta enkä halua, että ihmiset tuntevat minut niin. Jos yhdessä ruudussa paljastan itsestäni liikaa, en ole enää mielenkiintoinen, Perttu sanoo.

Studio55/Jenni Kokkonen

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja