Tanssiraati arvioi – TTK:ssa todistettiin parinvaihtoviikolla jotain ennennäkemätöntä: "En ollut pysyä pöksyissäni"

Uudet parit, vanha vuosikymmen - Tanssiraati pui TTK-lähetyksen annin 10:14
Uudet parit, vanha vuosikymmen - Tanssiraati pui TTK-lähetyksen annin

Tanssiraati ällistyi Sointu Borgin huimasta noususta Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman parinvaihtoviikolla sekä Shawn Huffin ja Matti Puron nerokkaasta koreografiasta.

Tanssii Tähtien Kanssa  -ohjelmassa vietettiin sunnuntaina 15. lokakuuta parinvaihtoviikkoa, jolloin kaikki tähtioppilaat sekä tähtiopettajat tanssivat uusien parien kanssa. Illan teemana oli puolestaan 1990-luku. 

Huomenta Suomen  Tanssiraati  oli vakuuttunut parinvaihtoviikon annista. MTV Uutisten toimittajat Katja Lintunen sekä Aino Haili olivat sitä mieltä, että yksi illan kirkkaimmista onnistujista oli Sointu Borg, joka edellisviikolla joutui jättämään suoran lähetyksen väliin kylkimurtuman takia. Parinvaihtoviikolla Borg tanssi Saana Akiolan  kanssa.

– Siis mä en tiedä, mitä Sointulle on tapahtunut. Sointu oli aivan uusi ihminen siellä tanssiparketilla, hän oli tämän sunnuntain yllättäjä, aivan super hyvä. Ollaankin Ainon kanssa monesti toitotettu täällä Tanssiraadissa sitä, että nyt Sointu näytä sitä persoonaa siellä tanssilattialla, niin nyt näkyi, Lintunen hehkutti. 

Toimittajat kertoivat myös odottavansa nyt erityisellä mielenkiinnolla sitä, millainen tanssi Borgilta tullaan näkemään tulevana sunnuntaina, kun hän palaa parketille oman tähtiopettajansa Henri Tannerin  kanssa. 

– Odotan Sointulta todella paljon tällä viikolla. Mitä tapahtuu, kun siinä on se vanha, tuttu ja turvallinen pari, Lintunen jatkoi. 

– Ja mainittakoon vielä se, että kun Sointulla oli tämä kylkimurtumakin, jonka takia hän ei sitten viikko sitten ollut tanssimassa, niin todella, todella upea nousu myös siihen nähden, Haili komppasi.

Illan toiset yllättäjät olivat Tanssiraadin mukaan Shawn Huff  sekä Matti Puro, joilta myös ennakkoon odotettiin paljon. Hailin mukaan Huffin ja Puron esitys sai jo kenraalissa aikaan harvinaislaatuisia reaktioita. 

– Kun näin sen siellä, en ollut pysyä pöksyissäni. Huusin ja kannustin siellä ja aivan lähti lapasesta sekin homma minulla ja muillakin siellä studiolla olleilla. Ikinä ei ole käynyt sellaista, Haili ylisti.  

– Ja lisäksi aika monet siellä työryhmäläisistä, jotka ovat pitkään TTK:ta tehneet, sanoivat sen jälkeen kun he olivat esiintyneet siinä tv-lähetyksessä, niin ne suosionosoitukset jotka he saivat, niin he eivät ole koskaan kuulleet sellaista.  

Kovia odotuksia oli myös Matti Suur-Hamarin  ja Anssi Heikkilän esitystä kohtaan, mutta Tanssiraadin mukaan nämä odotukset eivät täyttyneet kaksikon paso doblen myötä.

– Jotenkin tämä esitys ei lähtenyt. Tässä oli vähän liikaa kaikkea, haettiin näyttävää show'ta, mutta jotenkin tämä esitys ei toiminut, Lintunen arvioi. 

Katso videolla, mitä Tanssiraati odottaa erityisesti tulevalta viikolta ja millaista analyysia TTK:n parinvaihtajat saivat osakseen.

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla.
Tanssikupla MTV Katsomossa klo 18 maanantaisin ja perjantaisin. 

Lue myös:

    Uusimmat