Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailijat kertovat, miten reagoivat Niklas Hagmanin sokkiuutiseen: "Se pysäytti todella kovasti"

Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailun loppuhuipennus sai ikävän käänteen, kun Niklas Hagman kertoi keskeyttävänsä kilpailun. Koronavirustapaus tuotannossa on aiheuttanut huolta myös muissa kilpailijoissa. 

Niklas Hagmanin ja hänen tanssinopettaja Kia Lehmuskosken sokkiuutinen TTK-kisan lopettamisesta on vaikuttanut myös tanssikollegoiden kisahenkeen. Huoli omasta ja Niklas Hagmanin terveydestä on vaikuttanut kilpailijoiden mielialaan. 

– Olin tosi järkyttynyt. Se pysäytti todella kovasti. Se, että se iski tähän meidän tuotantoon, Miisa Rotola-Pukkila kommentoi lähetyksen jälkeen tunnelmiaan.

– Tuli pieni pelko tästä tilanteesta ja mieli meni maahan. Epätietoisuus oli se suurin huoli. Ja sitten, kun sai kuulla Niklaksen lopettamisesta, niin piti vain jatkaa sitä omaa kilpailua. Sekava fiilis. Tällaisia tilanteita on tosin ollut TTK-historia täynnä, tanssinopettaja Marko Keränen kertoi. 

Myös Jare Brand kokee, että Hagmanin lopettaminen ja koronavirustapaus tuotannossa olivat ikävä kolaus kilpailun loppuun. 

– Ikävää, että Niklas joutuu jättämään kesken. Mutta toisaalta voi myös ajatella, että tässä kisassa on edelleen kolme kovaa paria mukana, Jare Brand kommentoi.

– Tilanne on tosi erikoislaatuinen. Kaikki haluavat tehdä tämän ohjelman loppuun huonoista uutisista huolimatta, tanssinopettaja Saana Akiola kommentoi.

Virpi Sarasvuo kertoo, että kun he kuulivat korontapauksesta, kävivät kaikki tanssijat koronatesteissä ja noudattivat kymmenen päivän karanteenia. 

– Ohjeiden mukaisesti mentiin. Käytiin testissä ja olimme karanteenissa, Sarasvuo kommentoi.

Kuluneella viikolla tanssijat ja tanssinopettajat ovat olleet toisiinsa yhteyksissä etänä.

– Olemme olleet yhteyksissä vain WhatsAppilla. Yhteishenki on ollut hyvä, mutta kyllähän tämä harmitti kaikkia. Kyllähän sitä toivoisi, että kaikki olisimme saaneet jatkaa kisassa. Olen yrittänyt sanoa Niklakselle sitä, että se olisi voinut käydä kenelle vain meistä, Virpi Sarasvuo kertoo. 

Tanssii Tähtien Kanssa -finaali lauantaina 5.12. klo 19.30 alkaen!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja