Tanska antoi Christian Eriksenin lyyhistymisestä järkyttyneille pelaajille luvan tavata perheenjäseniään – "Olemme huolissamme"

8:55
Video: Christian Eriksenin sairauskohtaus keskeytti ottelun, Huuhkajat löi EM-avauksessaan Tanskan Joel Pohjanpalon maalilla.

Tanskan jalkapalloliitto on löysentänyt koronarajoituksiaan ja myöntänyt pelaajilleen luvan tavata perheenjäseniään. Päätöksen taustalla on pelaajia ja jalkapallomaailmaa järkyttänyt Christian Eriksenin tuupertuminen.

Tanskalaispelaajat joutuivat kokemaan kovia, kun joukkueen tähtipelaaja Christian Eriksen tuupertui kentän pintaan Suomea vastaan pelatussa ottelussa. Pelaajat joutuivat seuraamaan läheltä, kun heidän joukkuetoverinsa taisteli elämästään.

Tanskan jalkapalloliitto DBU:n sunnuntaisessa tiedotustilaisuudessa kerrottiin pelaajien olevan yhä järkyttyneitä ja traumatisoituneita tapahtuneesta, vaikka sairaalaan viety Eriksen voikin nyt jo huomattavasti paremmin. Tästä syystä johtuen Tanska antoi pelaajilleen luvan rikkoa koronakuplansa ja tavata perheenjäseniään.

– Emme ole rohkaisseet pelaajia rikkomaan koronakuplaa, mutta olemme kuunnelleet ammattipsykologeja, jotka tietävät, mikä on parasta shokissa oleville ihmisille, DBU:n jalkapallojohtaja Peter Möller kertoi lehdistötilaisuudessa.

Möller paljastaa, että Tanskan jalkapalloliitto on huolissaan pelaajiensa jaksamisesta ja haluaa tehdä kaikkensa heidän hyvinvointinsa eteen.

– Osa pelaajista haluavat olla tyttöystäviensä seurassa, emmekä ole seisseet sen toiveen tiellä. En tiedä, onko se kuplan rikkomista. Teemme kuitenkin kaikkemme pelaajien mielialan nostamiseksi. Siitä olemme huolissamme.

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja