Mainos

Tanhupallo toi isovanhempansa Putoukseen! Suomen 42 vuoden takainen euroviisu pääsi sketsihahmon käsittelyyn

Putouksen kuudennessa suorassa lähetyksessä nähtiin ensimmäistä kertaa Kiti Kokkosen sketsihahmo Tanhupallon isovanhemmat. Heitä esittivät Kokkosen äiti Titta Jokinen ja laulajakonkari Fredi.

Putouksen yhdeksännen kauden kuudennessa jaksossa sketsihahmokisassa mukana olevat hahmot pääsivät toteuttamaan musiikkiteemaiset esitykset.

Kiti Kokkosen sketsihahmo Tanhupallo toi ohjelmaan ensimmäistä kertaa mukaan vieraita. Tanhupallon isovanhemmat olivat mukana esityksessä, jossa kuultiin Tanhupallon oma versio vuoden Suomen vuoden 1976 Euroviisujen edustuskappaleesta Pump pump.

Isovanhempia esittivät Kokkosen äiti Titta Jokinen ja laulaja Fredi eli Matti Siitonen. Fredi oli Suomen edustaja kyseisissä 42 vuoden takaisissa, Alankomaiden Haagissa järjestetyissä Euroviisuissa.

Titta Jokinen oli mukana Euroviisuissa laulamassa Fredi ja Ystävät -kokoonpanossa.

"On kunnia päästä Tanhupallon perheeseen"

MTV.fi tapasi Jokisen ja Fredin ennen suoran lähetyksen alkua.

– Tanhupallo tarvitsi isovanhemmat, niin minä ja Fredi lähdimme mukaan. Vanhoja tuttuja kun ollaan. Se tuntui hirveän luontevalta, Jokinen sanoo.

– Yhteinen ja sopiva musiikkikin löytyi!

Koska Titta Jokinen on viimeksi laulanut Pump pump -kappaletta?

– Vuonna 1976 esitimme kappaleen Euroviisuissa. Olemme sen jälkeenkin esittäneet sen Fredin kanssa jossain, mutta en muista missä.

Fredi toteaa, että on suuri kunnia päästä mukaan Tanhupallon perheeseen.

– Pump pump -kappaletta tulee laulettua keikoilla edelleen. Tällä kertaa sanat ovat pikkaisen erilaiset. Paitsi ”pump pump” -kohta, laulajakonkari sanoo.

"Nyt tulikin vähän legendaarisemmat nimet"

Kiti Kokkonen kertoi olevansa niin sanotusti ihan fiiliksissä äitinsä ja Fredin vierailusta.

– Tanhupallo laulaa Pump pumpin, mutta omilla sanoillaan niin, että mummi ja ukki tulevat mukaan siihen biisiin, Kiti Kokkonen paljasti MTV.fille ennen lähetystä.

– Se on jotenkin hauskaa, koska sitä helposti ajattelee juuri tämän hetken artisteja. Nyt tuleekin vähän legendaarisemmat nimet. Äidiltä tuli idea, että hänellä olisi samanlaiset hiukset kuin Tanhupallolla, mutta harmaat, koska hän on mummi, Kokkonen intoili.

Fredi ja Ystävät -kokoonpanossa Suomea edustivat Euroviisuissa vuonna 1976 Fredin ja Titta Jokisen lisäksi Anneli Koivisto, Irma Tapio, Aimo Lehto ja Antti Hyvärinen. "Pylly vasten pyllyä, pump pump" -kertosäkeestä muistettava Pump pump sai kilpailussa 44 pistettä ja päätyi kilpailussa mukana olleiden 18 kappaleen joukossa sijalle 11.

Katso alla video Tanhupallon ja isovanhempien yhteisesityksestä!

Katsomo-video ei ole saatavilla


Katso alla myös Fredin ja Ystävien esitys vuoden 1976 Euroviisuissa!


Putous MTV3-kanavalla lauantaisin klo 19.30!

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.