Tangokuninkaallinen Mervi Koponen: Taloudellinen tilanne helpottunut huimasti

Vuoden tangokuninkaalliseksi heinäkuussa kruunattu laulaja Mervi Koponen tienaa nykyään huomattavasti enemmän kuin opiskeluaikoinaan.

Mervi Koponen kruunattiin vuoden tangokuninkaalliseksi Seinäjoella heinäkuussa. Siitä lähtien naisella on riittänyt keikkakiireitä ja niin automaatioasentaja kuin psykiatrian sairaanhoitaja ja musiikkiterapeuttina toimineen naisen taloudellinen tilanne helpottunut

– Opiskelutuloihin verrattuna kyllähän uusi titteli vaikuttaa tosi paljon. Oon monta vuotta opiskellut ja silloin tulot olivat sen vajaa 500 euroa kuussa, joten onhan tilanne siinä mielessä helpottunut tosi paljon, Mervi kertoo MTV3.fin Viihdeuutisille.

Mervi kuitenkin muistuttaa, että tulojen myötä myös naisen menot ovat lisääntyneet. Jotain luksusta taloudellisen tilanteen helpottumisessa kuitenkin on.

– Luksusta on se, että ensimmäisen kerran pystyin menemään kauppaan ja ostamaan sitä mistä tykkään, hintoja vertailematta. Nyt pystyy ostamaan jotain vähän parempaa, herttainen Mervi toteaa kiitollisena.

Mervin esikoisalbumi Jotain suurempaa julkaistiin keskiviikkona 28. syyskuuta.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat