Häirikkö piinasi tangokuninkaallista irvokkailla viesteillä

Vuoden 2011 tangokuninkaallinen Mervi Koponen on joutunut häirikön ahdistelun kohteeksi.

Laulaja Mervi Koponen on näyttävä nainen, jolla riittää faneja. Koponen kertoo pitävänsä faneihinsa yhteyttä lähinnä Facebookin kautta, mutta välillä fanit onnistuvat lähestymään Koposta myös puhelimitse. Valitettavasti eräästä viestittelijästä koitui Merville ylimääräistä harmia.

– Tämä alkoi viime syksynä, kun huomasin erään henkilön viestien poikkeavan muiden fanien lähettämistä positiivisista viesteistä räikeästi. Hän lähetti todella irvokkaita ja ehdottelevia viestejä, joissa oli törkeää kielenkäyttöä, Koponen kertoo MTV3.fin Viihdeuutisille.

Viesteistä hämmentynyt Mervi ei aluksi oikein tiennyt, miten olisi suhtautunut törkeyksiin. Vaikka viestien sisältö oli hyvin törkeää, ei Mervi sitä säikähtänyt.

– Viestit herättivät minussa sääliä ja ärsytystä. Mietin, että millainen ihminen laittaa tällaista tekstiä? En kuitenkaan osannut pelätä, sillä asiat voidaan mielestäni aina hoitaa, Koponen kertoo.

Laulaja päätti olla vastaamatta viesteihin ja tilanne myös rauhoittui syksyn aikana. Noin viikko sitten sama häirikkö iski kuitenkin uudelleen ja Mervi totesi, että nyt riittää.

– Mietin, että eihän kaikkia törkeyksiä tarvitse hyväksyä. Poliisi neuvoi myös puuttumaan asiaan, joten otin härkää sarvista ja vastasin häirikölle ottavani virkavaltaan yhteyttä seuraavasta tekstiviestistä.

Häirikkö ei tästä rauhoittunut, joten lopulta Koponen teki aiheesta poliisille tutkintapyynnön. Virkavallan astuminen kehiin ilmeisesti rauhoitti häirikön, sillä nyt Mervi on saanut olla rauhassa.

– Halusin tuoda aiheen julkisuuteen, sillä ihmiset eivät helposti ymmärrä, että tällaisessa tapauksessa on kyse rikoksesta. Elämme tasa-arvoisessa maassa, jossa kuitenkin moni nainen suostuu kuulemaan vaikka mitä törkeitä asioita. Asioita vähätellään. Toivon, että omat kokemukseni olisivat varoittavana esimerkkinä muille, kaikkea ei tarvitse hyväksyä ja suvaita.

Koposta piinaavasta häiriköstä uutisoi ensimmäisenä sanomalehti Kaleva.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat