Tangokuningatar Mervi Koponen: Voisin harkita adoptiota

Perussinkkuna viilettänyt tangokuninkaallinen 2011 Mervi Koponen myöntää MTV3.fin Viihdeuutisille, että nainen olisi nyt valmis uuteen parisuhteeseen.

34-vuotias Mervi valittiin vuoden 2011 tangokuninkaalliseksi heinäkuussa. Pian kruunajaisjuhlan jälkeen mediassa hehkutettiin kaunottaren sinkkuutta ja nainen kertoikin avoimesti MTV3.fin Viihdeuutisille menneistä suhdekiemuroistaan sekä siitä, ettei hän kiireidensä keskellä ehtisi edes ajatella parisuhdetta. Nyt jokin on, kenties pimenevien iltojen myötä, kuitenkin muuttunut ja iloinen Mervi myöntää Viihdeuutisille olevansa valmis uuteen rakkauteen.

– Täytyy myöntää, että en ole enää niin fanaattisesti sinkku. Olisihan se mukavaa, jos rakkaus astelisi elämääni. Pitää pitää silmät ja ovet auki, Mervi miettii.

Mervi kuitenkin myöntää, että jyvien erotteleminen akanoista on tangokuninkaallisella vaikeaa, sillä julkisuuden myötä nainen ei voi aina olla varma, ovatko henkilöt tosissaan hänestä kiinnosuneita, vai vain julkisuudesta. MTV3.fin Viihdeuutiset tiedusteli Merviltä myös sitä, olisiko hän mahdollisen parisuhteen myötä valmis myös äiteyteen?

– Tykkään paljon lapsista, mutta tässä vaiheessa aihe ei ole ajankohtainen. Tosin eihän sitä tiedä, jos löytyisi mies ja tukevampi jalansija perheen perutamiselle. Nuorempana olin kuitenkin kuvitellut, että olisin jo 20-vuotiaana naimisissa ja äiti, mutta eihän se elämä ihan niin mee, kun mitä suunnittelee, Mervi toteaa.

Mervi kertoo avoimesti miettineensä myös sitä, ettei hänelle iän lisääntyessä enää mahdollisesti edes siunautuisi lapsia. Vaikka äitiys ei naiselle olekaan ajankohtainen, ei hän poissulje adoption mahdollisuutta.

– En minä nyt ihan tosissani ole niin pitkälle ajatellut, mutta ei adoptiokaan olisi hullumpi idea. En ole sitäkään vaihtoehtoa poissulkenut, joten hyvin mahdollista. Riippuu tietenkin tilanteesta.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat