Tangokuningatar Mervi Koponen suojelee itseään kritiikiltä

Vuoden 2011 Tangokuninkaallinen Mervi Koponen on lauantaisen kruunaamisen jälkeen ollut kovassa pyörityksessä.

Kruunauksen jälkeen tangokuninkaallisella riittää kiireitä, mutta tänä vuonna Mervin voiton jälkeisiä päiviä ovat mustanneet erilaiset kohut ja kirjoittelut siitä, ansaitsiko nainen voittonsa? Mervi Koponen voitti vain yhdellä pisteellä toiseksi sijoittuneen Heikki Koskelon.

Tiukan taiston jälkeen mediassa spekuloitiin niin tuomaripelin kun sukupuolikiintiöiden vaikutusta Mervin voittoon ja myös naisen lauluääntä on kritisoitu. Mervi kertoo MTV3.fin Viihdeuutisille osanneensa kuitenkin varautua kritiikkiin jo etukäteen.

– Olen tarkoituksella jättänyt lukematta juttuja, etteivät ne vaikuttaisi minuun. Tässä on aluksi niin kovaa pyöritystä ja lyhyitä yöunia, että olen halunnut suojella itseäni niiltä. Osasin kyllä varautua kritiikkiin, se vain on hyvän asian toinen puoli. Ainahan mielipiteitä saa olla, Mervi toteaa.

Kritiikistä huolimatta Mervi kertoo pyrkivänsä nauttimaan hetkestä, joka vain harvoille suodaan. Tangokuninkaallisen kruunua Mervi ehti havitella jo kolme kertaa, ennen kuin neljännellä kerralla tuli voitto.

– Olen tehnyt tosi paljon töitä tämän eteen, joten olen sen ansainnut. En siis lähde kritiikin myötä muuttamaan esimerkiksi persoonallisuuttani ja toimimaan mielipiteiden mukaan. Tietenkin laulun kehittäminen jatkuu ja mietin koko ajan mitä voin parantaa. Kukaan ei ole täydellinen, Mervi muistuttaa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat