Tangokuningatar Mervi Koponen sinkkuudestaan: Tällainen mies kelpaisi

Lauantaina Tangokuninkaalliseksi 2011 Seinäjoen Tangomarkkinoilla kruunattu Mervi Koponen kuvailee miesmakuaan MTV3.fin Viihdeuutisille.

Lauantain jälkeen kovassa pyörityksessä ollut Mervi astelee kuninkaallisena ensimmäisille keikoilleen loppuviikosta. 34-vuotiaan Mervin ystävät ja lähipiiri ovat tukeneet naista hänen laulu-urallaan, mutta parisuhteessa nainen ei elä. Upean lauluäänen omaava, näyttävä nainen kerää varmasti kaksilahkeisia tanssilavoille häntä ihailemaan, mutta millainen on tuoreen Tangokuninkaallisen miesmaku?

– Sellainen fiksu ja huumorintajuinen mies on minun makuun, ulkonäöllä ei ole merkitystä. Jos minulle on joku mies tuolla jossain, niin toivon että hän joko tuntee minut jo entuudestaan tai ei tiedä kuka olen. Toivoisin hänen välittävän minusta aitona Mervinä, eikä tangotittelin takia, iloinen Mervi kertoo MTV3.fin Viihdeuutisille.

Mervi kuitenkin korostaa, ettei hän tällä hetkellä keskity miehen etsimiseen. Tiistaina nainen on yhdessä kilpailussa toiseksi sijoittuneen Heikki Koskelon kanssa edustanut Helsingissä ja perjantaina parilla on tiedossa Turussa ensimmäinen yhteiskeikka.

– Pikkuhiljaa tässä vasta tajuaa voittaneensa kilpailun. Suuria muutoksia on elämässä edessä ja pyöritys on ollut kyllä hurjaa näin alkuun. Pian se tästä varmasti kuitenkin rauhoittuu, joten nautin joka hetkestä hyvillä mielin, Mervi kuvailee tuntemuksiaan.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat