Tamperelaisen Tiinan pää oli välissä, kun tuntematon nainen hakkasi taksin ovella – raju pahoinpitely päätti yön juhlinnan: "Olin shokissa ja itkin"

0:32
Tuntematon nainen pahoinpiteli tamperelaisen Tiinan baari-illan jälkeen.

Tamperelainen Tiina Hietanen tuli rajusti pahoinpidellyksi lauantain ja sunnuntain välisenä yönä kaupungin linja-autoasemalla. Nyt Hietanen haluaisi löytää silminnäkijöitä tapahtumille.

21-vuotias Hietanen oli lähtenyt työpaikan juhlista jatkoille baariin ja aamuyöllä neljän jälkeen oli kaverinsa kanssa matkalla kohti kotia.

Tarkoituksena oli ottaa taksi Tampereen linja-autoaseman taksitolpalta. Suunnitelma kuitenkin keskeytyi, kun yhtäkkiä Hietaselle tuntemattomat nainen ja mies lähestyivät Koskikeskuksen ostoskeskuksen suunnalta.

– Nainen tuli huutamaan meille, että etuilimme taksijonossa. Sanoimme, että olimme tässä ennen teitä. Siinä oli tavallista sanaharkkaa, Hietanen kuvailee.

Taksi saapui tolpalle, ja Hietanen ystävineen aikoi nousta autoon. Tämä sai Hietasen mukaan naisen täysin pois tolaltaan.

– Nainen kävi päälleni ja töni minua. Mies yritti pitää kiinni ja rauhoitella häntä, Hietanen kertoo.

Ainakin 10 iskua päähän, seurauksena aivotärähdys

Seuraavaksi raivostunut nainen alkoi hakata Hietasta aukinaisella taksinovella niin, että Hietasen pää ja osa vartalosta olivat välissä.

– Yritin pitää ovea niin, että hän ei puristaisi minua sinne väliin. Hän oli minua reilusti pidempi ja painavampi nainen, joten siinä ei voinut tehdä paljoa mitään.

Hietanen kertoo saaneensa ainakin 10 iskua päähänsä.

Myöhemmin samana yönä Hietasella todettiin aivotärähdys, minkä lisäksi hänellä on mustelmia jaloissa ja käsissä.

"Olin shokissa ja itkin"

Erityisen ikäväksi tilanteen teki se, ettei kukaan Hietasen mukaan soittanut poliisia paikalle.

– Olin shokissa ja itkin. Kuski lähti vain ajamaan, joten soitin itse kotoa poliisit ja lähdin loppuyöksi päivystykseen, Hietanen sanoo.

Tilanne on estänyt Hietasta elämästä normaalia arkea kuluneina päivinä.

– En ole pystynyt menemään töihin. Ahdistaa olla ihmisten ilmoilla. Koko ajan tuntuu, että joku tulee päälle, Hietanen kertoo.

Sisä-Suomen poliisilaitokselta vahvistetaan, että Tampereen linja-autoasemalta on kirjattu rikosilmoitus viikonlopulta kyseisen kaltaisesta tapahtumasta.

Juttua muokattu 29.5. kello 14.39: Pahoinpitely tapahtui Hietasen mukaan perjantain ja lauantain, ei lauantain ja sunnuntain välisenä yönä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja