Mainos

Tampereen Työväen Teatteri 100 vuotta

Tampereen Työväen Teatteri juhlii tällä viikolla sataa toimintavuottaan. Virallinen syntymäpäivä on torstaina 27. syyskuuta, jolloin tulee täyteen tasan sata vuotta siitä, kun Minna Canthin Anna-Liisan ensi-ilta käynnisti TTT:n toiminnan. Juhlan kunniaksi TTT tarjoaa asiakkailleen lippumyymälässä torstaina 27. syyskuuta juhlakahvit kello 12 - 17.

Perjantaina 28. syyskuuta julkaistaan professori Panu Rajalan kirjoittama Tampereen Työväen Teatterin historian III osa Tasavallan Toinen Teatteri. Merkittäväksi teoksen tekee, että se on ensimmäinen suomalainen teatterihistoria, joka ulottuu näihin päiviin asti.

Perjantaina 28. syyskuuta paljastetaan myös professori Timo Vuorikosken maalama TTT:n hallituksen puheenjohtaja Matti Länsiön muotokuva.

Lauantaina 29. syyskuuta vietetään TTT:n 100-vuotisjuhlaa kutsuvieraille. Päiväjuhlan pääpuhujana on maaherra Heikki Koski. Valtiovallan tervehdyksen tilaisuuteen tuo kulttuuriministeri Suvi Lindén ja Tampereen kaupungin tervehdyksen kaupunginjohtaja Jarmo Rantanen. Juhlaesityksenä on Tulitikkuja lainaamassa.

Satavuotiasta Tampereen Työväen Teatteria voi onnitella lahjatilille Merita 158430-7109438 (TTT:n Tuki ry, keräyslupa LSLH-2001-4048/TU-52). Lahjoitukset käytetään TTT:n Kellariteatterin valo- ja äänitekniikan uusimiseen. Tampereen Työväen Teatteria voi myös onnitella TTT:n lippumyymälässä allekirjoittamalla nimensä TTT:n onnittelukirjaan.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.