Tammikuussa 50 vuotta täyttänyt Kaisa Liski: "Ruuhkavuodet ovat täysin totta, vaikka se tuntuu hassulta tässä iässä"

Kiinteistönvälittäjä Kaisa Liski kertoi Harri Syrjäsen uuden ravintolan avajaisissa kuulumisiaan MTV.fille. Liskin nuorin poika menee syksyllä esikouluun ja aikaa vie myös luottamustehtävä kunnanvaltuutettuna.

Kaisa ja luksuskodit -ohjelmaa juontanut kiinteistönvälittäjä Kaisa Liski vieraili kokki Harri Syrjäsen uuden ravintolan Hampton Bayn avajaisissa.

Liski täytti tammikuussa pyöreitä vuosia.

– Oikein hyvin menee! Aika harvoin pääsen mukaan tällaisiin tilaisuuksiin. Kalenteri on hyvin täysi. Elän ruuhkavuosia, vaikka täytin juuri 50 vuotta, Liski kertoo MTV.fille.

– Töissä menee ihan kivasti. Sitä ei ole käyttänyt aikaansa sellaiseen, mikä on vain itselle kivaa, vaan on tehnyt sitä, mitä toiset tarvitsevat. Kalenteri on täyttynyt kohtuullisen mielekkäistä asioista, joista pitäisi olla myös tuotannollis-taloudellista hyötyä.

Liskin poika täyttää loppukesällä kuusi vuotta. Kiinteistönvälittäjä on myös mukana kunnallispolitiikassa: hän on kunnanvaltuutettuna Hausjärven kunnanvaltuustossa.

– Ruuhkavuodet ovat täysin totta, vaikka se tuntuu hassulta tässä iässä, kiinteistönvälittäjä toteaa.

– Kesällä joudun käymään paljon erilaisissa kokouksissa ja miettimään myös sitä, että mitä tapahtuu valtiollisessa politiikassa ja tulenko olemaan mukana siinä.

Lue myös:

    Uusimmat