Valtuustopesti vei Kaisa Liskin yöunet: ”En uskonut, että joudun näin rajuun pyöritykseen”

Tuore kunnallisvaltuutettu Kaisa Liski vieraili suorassa Enbuske, Veitola & Salminen -lähetyksessä.

Televisiostakin tuttu kiinteistönvälittäjä Kaisa Liski valittiin tämän kevään vaaleissa Hausjärven kunnanvaltuustoon. Kyseessä ei ole hänen ensimmäinen poliittinen pestinsä, sillä Liski on aiemmin istunut Vantaan kaupunginvaltuustossa.

Enbuske, Veitola & Salminen -lähetyksessä vieraillut Liski kertoo MTV.fin haastattelussa saaneensa kuntalaisilta runsaasti yhteydenottoja jo tässä vaiheessa.

– Viikko on ollut hyvin raskas. Nämä ovat isoja asioita, mitä pienen kunnan valtuutetut tekevät, Liski myöntää.

– En uskonut, että ensimmäisen viiden päivän aikana joutuu näin rajuun pyöritykseen. Nyt on tosi kyseessä, vaikka valtuusto ei ole vielä edes aloittanut toimintaansa. Palaute on kuitenkin ollut positiivista ja enimmäkseen tulee pyyntöjä, että nyt Kaisa auta.

Liski kertoo ottavansa pestin erittäin vakavissaan. Hän uskoo, että hänellä on paljon annettavaa pienen kunnan politiikkaan.

– Pääsin valtuutetuksi uudessa rakkaassa kotikunnassani, jossa olen asunut nyt viisi vuotta. Se on varmaan paikka, johon tuhkakin levitellään. Ei tämä ole mikään vitsi. Viisikymppinen nainen ei lähde mihinkään vahingossa. Jotkut ovat lähteneet alastonkuviin, minä lähdin kunnallispolitiikkaan, Liski täräyttää.

Liski uskoo, että hän sopii poliitikoksi esimerkiksi paksun nahkansa vuoksi. Liski on ollut vuosia julkisuudessa ja saanut kokea myös sen varjopuolet.

– Poliitikoiden arvostus on laskenut ja he toimivat usein sylkykuppeina. Olen siihen hommaan aika paljon parempi kuin joku sellainen, joka ei ole ikinä saanut sylkeä päin näköä. Olisi ollut hullua lähteä tähän, jos olisi pelkuri tai arka, hän pohtii. 

Valtuustopestin lisäksi Liskin kalenteria täyttää oman firman pyöritys sekä oma perhe. Kiinteistökuningatar toteaakin, että viimeisten viikkojen aikana niin yöunet kuin vapaapäivätkin ovat olleet kortilla.

– Nyt on kulunut 43 vuorokautta viimeisestä vapaapäivästä ja viimeisen 11 vuorokauden unisaldo on vähän yli 50 tuntia. Voisi sanoa, että otan tämän aika vakavasti, hän nauraa.

– En kyllä tiedä, kuinka pitkään tätä voi jatkaa ennen kuin kaatuu suorilta jaloilta.

Katso artikkelin yläosasta videolta Kaisa Liskin, Petrus Pennasen ja Kalervo Kummolan haastattelu. 

Enbuske, Veitola & Salminen torstaisin kello 21 MTV3-kanavalla!

Lue myös:

    Uusimmat