”Tami” Tamminen Putous-imitaatiosta: Otan sen kunnianosoituksena

Putouksen ensimmäisessä suorassa lähetyksessä imitoitiin jälleen tunnettuja suomalaisia. Muun muassa Juhani ”Tami” Tamminen sai osansa hulvattomassa penkkiurheilusketsissä.

Putouksen penkkiurheilua käsittelevässä livesketsissä asiantuntijoina esiintyivät Merja Smolander ja Dami Damminen.

– Kiitos Merja puhut kauniisti, aivan rupeaa vanhan setää lämmittämään, Dami Damminen sanaili ja vikitteli myöhemmin Merjaa mukaansa Marbellaan.

Dami Damminen muistutti ulkoisesti erehdyttävästi Aurinkokuningas Juhani "Don Tami" Tammista. Tamminen on tunnettu värikkäästä Don Tami -lookistaan.

MTV.fi tavoitti Tammisen Putouksen jälkeen. Mies kertoi nähneensä pienen pätkän sketsistä.

– Vaimoni kertoi, että Putouksessa oli ollut tällainen sketsi. Ilmeisesti aisaparinani oli MTV:n Mervi Kallio. Ainahan se on hauskaa, jos minua vielä jaksetaan imitoida. Monet imitaatiot olen itsestäni jo nähnyt. Paras on tähän mennessä ollut imitaattori Jarkko Tammisen imitaatio minusta.

Mies kertoo, että ottaa imitaatiot kunnianosoituksena ja nukkuu yönsä hyvin, vaikka joutuisikin pienen pilkan kohteeksi.

– Ilmeisesti olen tehnyt jotain oikein, kun minua niin moni imitoi. Otan sen kunnianosoituksena. Huumorintajua minulla riittää. Putouksen käsikirjoittajille vain terveisiä, Tamminen sanoi.

Putous lauantaisin klo 19.30 MTV3-kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat