Christoffer Strandberg paljastaa muistavansa erityisesti yhden lausahduksen Putouksen historiasta: "Sitä ei voinut kukaan välttää"

3:43

Christoffer Strandberg muistaa Putouksen historiasta erityisesti yhden hahmon.

Putouksen 13. tuotantokauden neljäs suora lähetys lauantaina 6. helmikuuta on sarjan kaikkien aikojen 100. MTV Uutiset kysyi merkkipaalun kunniaksi tällä kaudella juontajan kenkiin hypänneeltä Christoffer Strandbergilta muistoja Putouksen historiasta. Mitä hän muistaa aikaisemmilta kausilta? 

– Aloin katsomaan jossain vitos-kutos kaudella. Tietysti tortut kostuu! Sitä ei voinut kukaan välttää. Muistan myös Krista Kososen Kristoffer Taxfreen, nimi särähti tutulta. Se oli niin räävitön ja mahtava hahmo, hän miettii.

Viime viikon jaksossa viikkokatsauksen parissa nähtiin yllättävä vieras, kun studioon pomppi valtavan muovipallon sisällä ollut "Paula Koivuniemi", jota Strandberg imitoi. Koivuniemi saapui studioon omassa "muovisessa koronakuplassaan". 

– Tällä kertaa todella hyppäsin Paulan korkoihin. Paula Koivuniemi on legenda! Kaikin puolin vaan niin mahtava tyyppi, hän kuvaili.

Katso videolta, kuinka hillitön Christoffer Strandbergin tulkinta Paula Koivuniemestä lopulta olikaan!

1:43

Putous lauantaisin MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa kello 19.30. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja