Jarkko Tamminen imitoi suosikkijulkkiksia suorassa lähetyksessä – tällainen on "Mika Tommola"

Jarkko Tamminen imitoi Maikkarin Mika Tommolaa ja muita suosikkeja 4:50
Jarkko Tamminen imitoi Maikkarin kevennysmies Mika Tommolaa ja muita koko kansan suosikkeja. Katso video!

Imitaattori ja näyttelijä Jarkko Tamminen esitteli improvisaatiotaitojaan Huomenta Suomen suorassa lähetyksessä.

Jo 25 vuotta suomalaisia imitatioillaan ilahduttaneen Jarkko Tammisen oma televisio-ohjelma Jarkko Tammisen maailma alkaa MTV3-kanavalla alkaa tänään lauantaina 9.9.

Tamminen kertoo, että innostus imitaatioon alkoi nuorena miehenä television sketsisarjoista, joiden hahmoja hän matki vanhemmilleen ja heidän vierailleen.

– Yhtäkkiä aikuiset nauroivat siinä meidän olohuoneessa. Ja myöhemmin joku saattoi antaa 10 markkaa kannustusstipendiä. Se oli kannustava ilmapiiri, Tamminen muistelee ensi kokemuksiaan esiintyjänä. 

Huomenta Suomessa Tamminen imitoi suorassa lähetyksessä presidentti Sauli Niinistöä. Tammisen Niinistö kertoi muun muassa, mitä vihreä siirtymä hänelle merkitsee.

Tammisen "Andy McCoy" puolestaan ennusti, mitä koulussa puhutaan koronasta tulevaisuudessa.

– Mä uskon, et skolessa parinkymmenen vuoden kuluttuu puhutaan lyhenteellä eKr. ja jKr. Eli ennen Krista Kiurua ja Krista Kiurun jälkeen. Se daami pisti kaikki klosettiin, Tammis-McCoy sanaili.

Tammisen käsittelyyn pääsivät suorassa lähetyksessä myös näyttelijä Ville Haapasalo, talousvaikuttaja Björn Wahlroos, stand up-koomikko Ismo Leikola, jalkapallopersoona Pasi Rautiainen ja Tanssii Tähtien Kanssa -tuomari Jorma Uotinen.

Videolta selviää myös, millainen on Jarkko Tammisen versio MTV:n omasta kevennyskonkari Mika Tommolasta!

Lue myös:

    Uusimmat