Mainos

Tämän takia Auer "tunnusti" miehensä murhan

Anneli Auer on kerrannut Satakunnan käräjäoikeudessa miehensä murhan jälkeisiä tapahtumia.

Anneli Auer sanoi poliisikuulustelujen alkuvaiheessa vuonna 2009 pitävänsä mahdollisena sen, että hän on murhannut miehensä Jukka S. Lahden. Auerin puolustus on kuitenkin vedonnut siihen, että Aueria johdettiin harhaan poliisitutkinnassa, minkä takia hän asian näin ilmaisi.

Auer kertoi oikeudessa, että hän ei saanut poliisikuulustelujen alkuvaiheessa kuulla hätäpuhelua, vaan hänelle kerrottiin, mitä siitä oli aukottomassa analyysissa paljastanut. Auer kokikin olonsa omien sanojensa mukaan epävarmaksi sen takia, kun hän kuuli "monta hirveän oudolta kuulostavaa asiaa".

- Oli ristiriitainen olo. Oli vaikea kyseenalaistaa asioita, kun siinä oli kaksi poliisia, jotka esittivät minulle vuorotellen faktoja. Ei minulla ollut mitään syytä epäillä, että poliisi syöttää minulle jotakin puppua, Auer totesi.

Puolustus vetoaakin siihen, että pariskunnan asuntoon murtautui ulkopuolinen tekijä, joka murhasi Anneli Auerin miehen. Auer siis kiistää teon.

Asiaa puidaan nyt toista päivää Satakunnan käräjäoikeudessa. Asian puinti loppuu aikataulun mukaan lokakuun alussa ja tuomiota voidaan odotella joulun tienoilla.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.